Pereiti prie turinio
kicule

Vestuviniai žiedai

Rekomenduojami pranešimai

mes taip pat dareme ziedus pas juvelyra tik jie standartiniai, nes man jie labiausiai patinka.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na šiaip tai mes senai jau turim vestuvinius žiedus, maniškio tėvai jau senų senovei sakė nupirko, būtent maniškio vestuvėm. Bet aš noriu kitokių, tad šiuos nešim pakeist, plius dar dadėsim aukso.

DSC00017-1.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parodyciau savuosius bet nemoku ikelt nuotraukos :lol: gal kuri galetumet padet :lol:

line_15.gif_beg_12s.gif_time_1121457600_text_Mes%20susituoke.gif

line_30.gif_beg_4b.gif_time_1151611200_text_Modestukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man taip pat patinka baltas auksas..Kadangi turiu balto aukso suzadetuviu zieda, tad vestuvinio taip pat noreciau balto aukso arba maisyto su geltonu auksu..

Keletas man patinkanciu :lol:

1389.jpg

mano labai panasus vestunis ziedas :lol:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esam pasimete :mirksiukas:

Tie žiedai kur man patiko, gražu tik ant mano rankos, bet ne ant vyriškos :hm:

Tie kur patiko maniškiui nereali kaina, nes vieno žiedo gan siauroko 3000lt :lol: :doh::super::super:

Išsirinkom kitus, kurie mūm abiem patinka, bet kaina :super: vien tik darbas 1300lt, plius dar auksas, ir akutė į mano žiedą :lol:

Tai jeigu iš jų aukso, žiedų bendra kaina gautūsi 2200lt :super:

Žodžiu.....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nerealios kainos :super:

musu abieju ziedai kainavo 2500 lt-gal siek tiek daugiau, bet apsistoju ties sita kaina :lol:

:mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nerealios kainos :super:

musu abieju ziedai kainavo 2500 lt-gal siek tiek daugiau, bet apsistoju ties sita kaina :lol:

:mirksiukas:

Įmesk Oksana nuotrauka kokie jūsų žiedai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

veliau imesiu.... :mirksiukas: nieko ypatingo ir grazaus, beveik standartiniai tik kad balto aukso dadeta..... :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na toks jau gyvenimas ziedu kainos nerealios o ypac jei juos specialiai daro meistrai :lol:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandau ikelt nuoroda su musu ziedais 764338090be27883ff.jpg

Gal nuotraukoj nelabai matosi, bet is sonu krastai geltonas auksas o vidurys baltas glamzytas auksas.

tikiuosi pavyko ikelt :geda:

oi kokia didele nuotrauka gavosi :D

aciu kicule uz pagalba :D :geda:

line_15.gif_beg_12s.gif_time_1121457600_text_Mes%20susituoke.gif

line_30.gif_beg_4b.gif_time_1151611200_text_Modestukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazus ziedai, Bimbam :super: Tikrai gaila, kad nuotraukoj nesimato balto aukso, bet isivaizduoju, kad realybej turetu labai graziai atrodyti :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bandau ikelt nuoroda su musu ziedais 764338090be27883ff.jpg

Gal nuotraukoj nelabai matosi, bet is sonu krastai geltonas auksas o vidurys baltas glamzytas auksas.

tikiuosi pavyko ikelt :doh:

oi kokia didele nuotrauka gavosi :geda:

aciu kicule uz pagalba :geda::super:

labai grazus ziedai bimbam :victory::super::mirksiukas:

o man nepavyksta nufotografuoti kad gerai matytusi.... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.