Pereiti prie turinio
kicule

Romantiški pasisakymai, žodžiai

Rekomenduojami pranešimai

O dviese juk geriau,

Ir saulė šviečia maloniau,

Ir gėlės žydi skaisčiau.

Bet dviese ir sunkiau -

Gyventi reikia jau už du,

Kentėt ir džiaugtis vėl kartu.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Meilė dangui, meilė žolei,

Meilė - tai žmogaus svajonė.

Plazda visada šalia,

Bet tik kartą jaučiama.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pabūsiu lietum,

Kai Tau širdį skaudės,

Kad galėčiau nuplaut

Dalį Tavo rimties.

Aš ateisiu išryt,

Jei reikės - ir nakčia,

Kad galėtum mylėt,

Kad liktum šalia.

Aš ateisiu.

Tu lauk .

Ir jei niekas nekvies,

Tau atnešiu lietaus

Ir truputį nakties...

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seniai, labai seniai buvo sala, kurioje gyveno visi žmoniu jausmai Džiaugsmas, Liūdesys, Pažinimas.. ir taip, kaip ir kiti jausmai, greta gyveno ir Meilė. Vieną gražią dieną Jausmams buvo pranešta, kad jų sala netrukus paskęs. Taigi, visi susiruošė savo laivus ir apleido salą. Tik Meilė laukė iki paskutinės akimirkos, Salai skęstant, Meilė prašėsi pagalbos. Ir praplaukė Turtingumas savo prabangiu laivu pro Meilę. Ši paklausė: "Turtingume, ar gali mane pasiimti su savimi?" "Ne, aš negaliu. Savo laive aš turiu daug aukso ir sidabro. Čia tau nėra vietos." Toliau klausė Meilė Išdidumo, kuris plaukė įspūdingu laivu pro šalį: "Išdidume, aš tavęs prašau, gal galėtumei mane pasiimti su savimi?" "Meile, aš tavęs pasiimti negaliu", atsakė Išdidumas, "čia viskas taip tobula. Tu galėtum mano laivą apgadinti." Dabar Meilė kreipesi į Liūdesį, kuris kaip tik keliavo pro šalį. "Liūdesį, prašau tavęs, paimk mane su savimi". "O Meile", atsakė Liudesys, aš esu toks liūdnas, kad turiu likti vienas." Keliavo ir Džiaugsmas pro Meilę, bet jis buvo toks patenkintas, jis net negirdejo, kai Meilė jo šaukėsi. Staiga tare balsas: "Ateik Meile, aš pasiimsiu tave su savimi". Tai buvo Amžius, kuris taip kalbejo. Meilė buvo tokia dėkinga ir laiminga, kad ji pamiršo Amžiaus paklausti, kuo jis vardu. Kai jie pasieke krantą, Amžius nukeliavo tolyn. Meile suprato, kad ji jam liko labai skolinga, todėl klause Pažinimo: "Pažinime, gal gali pasakyti, kas man padėjo?" "Tai buvo Laikas", atsakė Pažinimas. "Laikas?", paklausė Meilė, "Kodel Laikas man padėjo?" Ir Pažinimas atsakė: "Tiktai Laikas supranta, kokia svarbi yra Meilė gyvenime."

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu tyriausias mano gelmiu saltinis,

Tu mano gyvybes deguonis...

Tu - sapnu peizazas..

Tu - svajoniu aidas..

As jausti meile sia vos sugebu,

Visiskai nevaldomas sis jausmas kvepiantis gaiva..

As beprotis.. o taip, Meile mano, as beprotis..

Sirdis - laimes pripildyta begalines..

Ir dar kaupiasi Iliuziju sapnai,

Mano naivus veido atspindys ant upes pavirsiaus

ir akys aklai laimingos, iesko Tavo zvilgsnio spinduliu..

Tavimi as kvepuoju nuo siol,

as kaupiu Tave savyj..

As it mazytis paukstis,

augantis, ir mintantis stebuklu..

As sukurtas is Laiko, Svajoniu, ir Likimo.

As ykvepdamas kaskart vis auksciau keliu sparnus..

As vis labiau jauciu Laisve, Nepriklausomybe, ir kartu saugumo jausma...

As Tavo delnuose...

Prisijaukinai mane, parodydama, kad cia bus begalo nuostabu..

Kad neesu surakintas jokiu budu..

O dar Tavo rupestis, ir meile - suteikia energijos,

Ir noro Atsidekoti Tau uz Tai...

MYLIU...!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia iš karto mylėti,

Nes meilė nebūna tikra.

Reikia iš lėto pradėti,

Tada meilė bus amžina.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"... Mano meile, kur tu? Nesitikėdama, kad gausi mano laišką, vistiek rašau.

Kaip visada.

Niekada nebesusigrąžinsime to, ką praradome.

Žemė nebesugis. Per daug kraujo. Širdis nebesugis.

Galime tik susitaikyti su praeitimi ir... pasimokyti iš jos.

Būna dienų, kai man pavyksta negalvoti apie Tave.

Lyg tu vis dar eitum namo pas mane.

Jei matytum mus dabar, suprastum, kad kiekvienas Tavo kelionės žingsnis buvo prasmingas..."

Ada Monroe 'Šaltasis kalnas'

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar norėčiau parašyti savo sukurtą eilėraštį, bet jis apie mūsų šeimą. Ir nežinau, kur jį rašyti :geda

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Romantika - kas tai turetu buti? Meile? Geles? Zvagzdes? Noras, siekti kito zmogaus? Ar tiesiog noras buti su kazkuo, kazkuo nauju nustebinti.. Parodyti, kad tau tas asmuo yra labai svarbus...

Manau, kad daugelis sutiks, kad romantika, tai ne svelnus "zodeliai", zvagzdziu stebejimas.. Ar kazkas panasaus.. Tai turi buti zmoguje.. Tas noras.. Kazko siekti.. Nustebinti..

Sedziu prieblandoje.. Kambaryje girdisi "Robbie Williams - Feel live", daina.. Kambario kampe dega zvake, o ant grindu guli balta roze, nieko nepaliesta... Nesutersta.. Tai romantiska? Kazko truksta.. Kazko siulto ir jaukaus? Zydinio?

Sedziu prieblandoje.. Kambaryje girdisi "Robbie Williams - Feel live", daina.. Kambario kampe dega zvake, o ant grindu guli balta roze, nieko nepaliesta... Nesutersta.. Pries mane dega zidinys. Mane apsupa jauki zydinio siluma sklindanti visame kambaryje... Ar tai jau romantiska? - nemanau.. Pridedame dar viena "romantiska" prieskoni.. Zvaigzdes...

Sedziu prieblandoje.. Kambaryje girdisi "Robbie Williams - Feel live", daina.. Kambario kampe dega zvake, o ant grindu guli balta roze, nieko nepaliesta... Nesutersta.. Pries mane dega zidinys. Mane apsupa jauki zydinio siluma sklindanti visame kambaryje... Pakeles galva.. Matau tukstancius zvagzdziu pro stoglangi.. Jos tokios ryskios, kaip niekada.. Jums neatrodo, kad kazko truksta? Kazko realaus? Kazko dvigubo? Rozes - ne? Dainos - ne? Zvaigzdziu - ne? O gal tiesiog kavos puoduko? Gitaros? Butu tiesiog nuostabu...

Sedziu prieblandoje.. Laikau rankose gitara.. Dainuoju "Robbie Williams - Feel live", daina.. Kambario kampe dega zvake, o ant grindu guli balta roze, nieko nepaliesta... Nesutersta.. Pries mane dega zidinys. Mane apsupa jauki zydinio siluma sklindanti visame kambaryje... Pakeles galva.. Matau tukstancius zvagzdziu pro stoglangi.. Jos tokios ryskios, kaip niekada..

Kokia ta "romantika", bebutu ji niekada nebus viena.. Koks romantikas bebutum.. Romantikos nesukursi tik sau.. Ja turi sukurti kazkam kitam.. Tam, kas tau labai rupetu.. Ta kuri noretum nustebinti :)

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..... Jeigu žinočiau, kad šiandien bus paskutinis kartas, kai matysiu tave miegantį, stipriai apkabinčiau ir melsčiau Viešpatį, kad galėčiau pabūti tavo sielos angelu sargu. Jei žinočiau, kad šis kartas bus paskutinis, kai matysiu tave, išeinantį pro duris, apkabinčiau tave ir pabučiuočiau, o paskui vėl pašaukčiau, idant galėčiau dar kartą padaryti tą patį. Jeigu žinočiau, kad paskutinį kartą girdžiu tavo balsą, įrašyčiau į juostelę visus tavo žodžius, idant galėčiau klausytis jų be galo. Jeigu žinočiau, jog dabar matau tave paskutinį kartą, pasakyčiau, kad myliu tave. Nemanyčiau kvailai, jog tu šitą jau žinai.....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.