Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Baisu yra tai, kad labai daug žmonių apie jį kalba. Tai daro jį begalo populiariu :geda: Kiek žinau, didžiausios Lietuvos žvaigždės kviečiasi jį į vakarėlius padainuoti :super: Greičiausiai "ant prikolo" :victory: O kokie jo honorarai :pana3:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Baisu yra tai, kad labai daug žmonių apie jį kalba. Tai daro jį begalo populiariu :geda: Kiek žinau, didžiausios Lietuvos žvaigždės kviečiasi jį į vakarėlius padainuoti :( Greičiausiai "ant prikolo" :rolleyes: O kokie jo honorarai :cray:

Būtent. Mano buvę dvyliktokai taip ir sakė, kad jeigu nori pasijuokti, kviečia Minedą. Deja, jis pats to nesupranta

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaži ar jis to nesupranta. Aišku būt kvaileliu ne kas, bet užtai kokie pinigai. Vien kompaktinų plokštelių jo buvo parduotą per 20 000, kurios kainuoja po 15lt, skaičiau kad jam nuo jų lieką po 2lt ir tai jau susidaro 40 000lt vien jam pelno nuo jų. Pplius ko koncertai, honoraras 3000lt, irgi ne visi jam, bet puse. Ko ir negyvent sakyčiau.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaži ar jis to nesupranta. Aišku būt kvaileliu ne kas, bet užtai kokie pinigai. Vien kompaktinų plokštelių jo buvo parduotą per 20 000, kurios kainuoja po 15lt, skaičiau kad jam nuo jų lieką po 2lt ir tai jau susidaro 40 000lt vien jam pelno nuo jų. Pplius ko koncertai, honoraras 3000lt, irgi ne visi jam, bet puse. Ko ir negyvent sakyčiau.

Jergau jergau... kaip baisu pagalvojus :rolleyes:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Būtent. Mano buvę dvyliktokai taip ir sakė, kad jeigu nori pasijuokti, kviečia Minedą. Deja, jis pats to nesupranta

O man atrodo, kad supranta, tik pinigeliai galva apsuko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Minedas tai negalia turintys zmogus,jis nesuvokia,kad yra pajuokos objektas,jam atrodo,jog is jo juokiasi ,nes pavydi. O jo prodiuseris is to gyvena ir daro sau pinigus....Bet jei yra zmoniu,kuriems jis patinka,kurie kviecia ji i vakarelius ISVADA; LIETUVOJE YRA DAUG NEIGALIU ZMONIU :mirksiukas: ;)

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai ji pamatau pradedu galvot kad televizija visiskai nebeturi ka beparodyt ,geriau paleistu reklama

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tikrai ligonis zmogus...ooi oi oi beda beduke... :mirksiukas:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau tas Minedas garsus vien del to, kad lietuviai megsta saipytis ir tyciotis is kitu, o ypac is zmogaus nelaimes, nes tam vaikinukui tikrai nera su galva gerai

Visada surasi tai, ko neieškai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip man gaila jo visapusiskai. Pagalvojus kaip jis nusidainuoja pro sona, tai net slykstu klausytis.

line.gif

1_8_8_1093636800_4b61727475206a6175.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man jo gaila , vargsas, kas gali pirkt jo ploksteles, nebent jaunimas pasisaipyt

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.