Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Šuo ar katė?

Kas labiau patinka?  

37 nariai prabalsavo

1. 1. Kas labiau patinka?

• Šuo
      22
    • Katė
      11
    • Kita...
      4

Rekomenduojami pranešimai

Dabar ir man ka?kaip ?uo, bet ?iaip tai myliu visus gyvunelius, nes vienu metu laikiau ir triu?a ir ?una.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man patink ir sunys ir kates, bet namuose laikom katina. Man jis geriausias draugelis. "BRITU trumpakailis". Niekur jis nelipa guli sau vonioje, kai uzeina jam palaksto paskui saules zuikucius, to ir pasibaigia jo ishdikavymas, na dar kartais durys darineja vonioje.

Shiaip vilkiniai man dar patinka. :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Myliu sunys ir zirgus, kaciu nelabai megstu, bet juos mane labai megsta kazkodel :doh , o as jom alergiska

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

As ir ilgai kates ant ranku nelabai galiu laikyt, pradeda nosi kutent ir akys asaruot :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kazkaip labiausiai myliu suniukus,bet ir visi kiti gyvuneliai man mieli :baby

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

namie auginu katyte, tad esu kaciu myletoja..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Čia tai tikrai. Jau kai pradės savo "kalbas",tai nei susikalbėt,nei perrėkt :hm:

Bet nieko,kai jau labai įsilinksmina,tai per narvelį prabarškini ir tyla kokiai 1min :wink:

ir aš taip vaikystėj darydavau. manęs jos biškį bijojo tai ilgiau tylėdavo :hm:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Paskutiniu metu ir as apie kokia pupugele galvoju... :geda

Galiu patarti:pirk "Nimfa"(eia tokia papuga).Jos kainuoja apie 100lt,bet tikrai fainesnes nei "Banguotosios"-ne taip triuk?mauja,?iuk?lina,be to,jei gera busi :mirksiukas: ,gal ir koka ?oda su laiku pasakys :geda: Mano tevai turejo tokia,tai buvo i?mokusi ?vilpauti ir sakyti"papuga.." :pack2_thumbup[1]:

Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Labiau patinka ?uo ,bet pas mus gyvena katinas jau 10 meto tai teko pamilt :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Auginu kate, nors kai jos neturejau, tai sakiau, kad niekada negaleciau laikyti. Per kaledas "senelis saltis" dukrai atnese kaciuka, kuris ilgam pasiliko musu namuose...

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Vandenis
Eia tai tikrai.Jau kai prades savo "kalbas",tai nei susikalbet,nei perrekt :angry:

Bet nieko,kai jau labai asilinksmina,tai per narvela prabar?kini ir tyla kokiai 1min  :wink:

kam gazdint pauk?telius.U?dengei narveli skuduru-jiems i? karto naktis.Tylu ramu visi miega :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia ne visiems pauksteliams naktis prasideda, kitiems uzdengi ir visas festivalis :laugh:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.