Pereiti prie turinio
ewerra

Rūbai, kokybė

Rekomenduojami pranešimai

Kad man jūsų bėdos :flowers:

Parduotuvėj išvis neperku, nes jei mano dydis, tai kaina hmmm... o turguj, tai dažniausiai kai jau ko reikia, tai pasiruošiu kaip didžiausiam darbui... paskutinį kartą kai pirkau džinsus, tai per tris vietas perėjau (na kur dydis buvo netoli mano), o paskui jau vienai pardavėjai pasidarė manęs gaila ir kelios iš artimiausių vietų susirinko su savo produkcija ir šiaip ne taip radau tokius į kuriuos tilpau, apie spalvą, medžiagos storį, kažkį grožį, kokybę ir t.t. jau nekalbu...

O tas pasakymas, kad "gi tempiasi", tai mane irgi nervina.. atrodo, kad jei jau sugebėjai įlysti, tai nebais svarbu, kad visos ringės matosi...ir, kad už tą kainą jokio grožio nesimato. O kas dėl kokybės, tai padėvėti drabužiai dažnai ilgiau nešiojasi nei nauji..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kas dėl kokybės, tai padėvėti drabužiai dažnai ilgiau nešiojasi nei nauji..

Visiskai pritariu ir vienetiniai, daugiau niekas neturi.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikra tiesa, kad nei parduotuvej nei turgui gero patarimo nesulauksi.... pardavejoms svarbu tik parduoti ir vardan to bele ka prisnekes, kad tik pirktu....

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Patinka NewYorker ir Takko. Taip pat Vabbi, nors ten ieškoti pati nemoku, Mexx palaidine už 60 Lt esu patenkinta

va va takko ir man patinka, prieinamos kainos ir gera kokybe ...

Eikit mergos nenusikalbėkit. Nebent jūs nusiperkat, užsidedat kartą ir į spintą. Jau takko ir new yorker kokybės rūbai išvis neturi, ne tai kad prastos, bet jos nėra. Pliusas tik tas, kad yra rūbai madingi, ir labai pigūs.

Jeigu man staigia reik kažko gražaus ir pigaus, belieka tik jos dvi, tos pardės.

Bet išskalbus gali beveik išmesti, arba po namus tasyt :rolleyes:

O dabar dėl rūbų, žmonike, tu tai išvis nusikalbi, nei tu stora nei ką :geda: Jeigu aš sau rūbų randu apsoliučiai visur, tik gal su kelnėm ir džinsais sudėtingiau, bet jau visą kitą, nors vežimu vešk.

Rimtai man kartais keisti tokie pasisakymai ;) gal tiesiog ieškot nemokat, ar man reiks kada ekskursija pro pardes pravest :doh:

O ir tu Eitvyde, nesi klaikiai stora, o dabar dar sukūdus tai aš išvis įsivaizduoju, kad apsirenkti neturėtų būti problema ir tau, nu sakau nebent su kelnėm ir džinsais :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar ir kaip turiu.. paskutinį kartą kai norėjau bliuskutės sau smagios kasdienai vaikščiot, tai apėjau visą turgų ir neradau sau nieko! Na gal tas mano skonis keistas.. ir aišku kaina irgi svarbi, negaliu švaistytis :rolleyes:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nezinau... tako kiek pirkau... o perkam ten vyrui baltinius ir maikes vasarai dazniausiai tai nesioja ir skalbiam daznai... ir sau pirkau bridzus (2 vasaras atnesiojau) ir maikues kelias pirkau tai rgi laukia antra vasara nesiojimo ....

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal tikrai čia skonio reikalas :geda:

Tai aš visai be skonio ane? :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o del neradimo ka apsirengt nusipirkt tai pvz ir as einu einu ir einu kol issirenku... nors kai nieko nereikia.. tai kai eini i vitrinas dairaisi tai atrodo yra visko tik pirk, nu brt kai jau prisireikia pirkt tai tada staiga nieko nebere ka pirkt... tai netinka... tai medziaga bloga tai dar kas nors....

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodėl be skonio? :geda:

Skoniai gali tiesiog būt skirtingi.. :rolleyes:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo, aš gi juokauju, Eitvyde :rolleyes:

azen, žinai kaip ir daugelis dalykų, gal kas vieniem tinka, kitiem ne, taip ir čia gali būt :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikriausiai tu teisi..:rolleyes:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute,o kur tu Kaune perkiesi rubus? :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.