Pereiti prie turinio
uogyte

Ar esate kada nors dalyvavę TV laidoje?

Rekomenduojami pranešimai

Dabar kai imsiu girtis! Kartelį Balticum žinių reportaže apie Klaipėdos I.Simonaitytės sušmėžavau.

Specialiai tikrai nesifilmuočiau kaip pagrindinė pokalbių laidos (?) ar realybės šou dalyvė (!), nes, MKN (IMHO lietuviškas atitikmuo jei ką) tektų kuriam nors komerciniam kanalui parduoti savo dūšelą Tai yra pasirašyti sutartį, kad tik tas kanalas turi teisę mane per TV rodyti.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
:D Isivaizduoju...As tai jauciu uzsidaryciau kambary viena vyra palikusi...

BLOGIAUSIA TAI, KAD KAIP SEDI NAMUOSE, TAI SU TRENINGINEM KELNEM, SUSIVELUS IR NESIDAZIUS. REIKIA DARYTI ISVADAS, KAD IR NAMUOSE REIKIA BUT VISAD GRAZIOM :)

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
BLOGIAUSIA TAI, KAD KAIP SEDI NAMUOSE, TAI SU TRENINGINEM KELNEM, SUSIVELUS IR NESIDAZIUS. REIKIA DARYTI ISVADAS, KAD IR NAMUOSE REIKIA BUT VISAD GRAZIOM :)

kosmaras,o as visada galvodavau,kad zmones jau sedi namuose ir laukia, o tik padaro vaizda kad nustemba :D :hm: :( nenoreciau tokioje situacijoje pabuti :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu. Tarp ziurovu sedejau kazkokioj pokalbiu laidoj, loterijos filmavime kelis kartus esu buvus tarp ziurovu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu aš šmėžavau tiktais kai buvau Parulskio knygos pristatyme knygų mugėj sedėjau pirmopj eilėj, paskui netyčia žiūrėjau teliką ir rodė reportažą, tai save pamačiau, o taip net nebūčiau žinojusi ;D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koncertų filmavimuose, nuotraukose iš visokių koncertų. Draugė Vilniaus Festivaliuose dirba,. tai užkulisuose pasisukioju su makiažo reikmenim ;DD

vieną kartą filmavausi VRS kameroj, kai Robertą Javtoką išdūrinėjo. Turėjau garbės vadinti jį išdūrinėjant.

Buvo labai sunku nesijuokti.

;DDD

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neteko, bet labai norečiau <_>

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ankščiau su draugėm eidavom į Nomedos laidos filmavimą, jau net neatsimenu kaip ta laida vadinasi :rolleyes:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesu ir nenorėčiau.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvo viena karta mane filmavo su vaiku, gimdymo Namuose baltijos konalas.net dovaneliu vaikuciui dave.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
buvo viena karta mane filmavo su vaiku, gimdymo Namuose baltijos konalas.net dovaneliu vaikuciui dave.

Tai gal kokią ypatingą dieną gimdei?

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne cia po gimdimo,tipo paskutinis zmogutis kuris pagimditas grodzio 31 :D ir dar viena filmavo kuri pagimde sausio 1 :cocktail:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.