Pereiti prie turinio
kicule

Vaikus siūloma leisti į mokyklą nuo 8 metų

Rekomenduojami pranešimai

as manau, kad vaikas turi eiti i mokykla nuo 6 metu, o jai jau reikia tai bent nuo 7 metu.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano dvi draugės savo sūnus išleido į pirmą klasę 8 m. ir tuo yra patenkintos. Berniukai lėčiau bręsta nei mergaitės, jiems dažnai yra sunkiau nei mergaitėms. Aš pati į mokyklą buvau išleista 6 m. Mano klasėje buvo daug šešiamečių.

Savo vidurinį sūnų išleidau į pirmą klasę 6 m ir 4 mėn ir kuo baigėsi? Ogi tuo, kad jį teko palikti 2-oje klasėje antrus metus.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš pradėjau eiti 7 su puse. Nieko tame blogo :geda:

šiaip, manau reikai žiūrėti, akda konkrečiai vaikas tam tinkamas. Kartais atrodo ir nuo 6 gerai.. bet kad kartais atrodo, kad geriau tepasidžiaugia dar, nuo pat vaikystės, kol dar nepratęs dėmesio gal per daug koncentruoti.

Žodžiu, kai turėsiu vaikų, tada mąstysiu :mda:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi ėjau metų, labai norėjau. Tėvai norėjo dar neleisti, bet aš užsispyriau. Ir tuo džiaugiuosi labai.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ėjau 6 metų(norėjau parašyti) :mda:

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nei džiaugiuosi, nei ką... Niekas mano nuomonės neklausė, o galėjau dar metus laiko su draugėmis lėles ramiai rėdyti :flowers:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone,per velai:) poto paciam gyvenime skubet reikes,kai 20metu mokykla baigs

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siais laikais vaikai labai gudrus buna,nes labai istobulejas pasaulis,zaislai ir technika kurios namuose yra pilna.

galetu eit drasiai visi nuo 6 :rolleyes:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per vėlu, neben mokymosi trukmę trumpint. Na kiek 20- mečių norėtų mokyklos suole sėdėt :brunette:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat ir aš manau kad per velai. Žiuriu i savo vaika ir žinau tikrai šiai dienai nuo 8 neleisčiau, leisčiau anksčiau

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.