Pereiti prie turinio
Siunka

Papūgos

Rekomenduojami pranešimai

Mano papugiukas be veidrod?io pabuv?s su mumis bendrauti pradejo,eireno vakar visa vakara.Jau i?moko paskraid?s pats ant narvo nutupti,ankseiau reikedavo ja nukelti nuo karnizo.

Ap?iurejau vakar snapa-lygtai normalus, ne per ilgas.Snapu jis naudojas,kai laipoja ant narvelio auks?tyn ?emyn,labai juokingai atrodo.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule

Tai labai smagu kad papugina geriau jauciasi :pack2_thumbup[1]:

O kad snapiuka neaugtu reikia butinai kreida pakabinti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kreidos pakabinom,palesa kartais.Jam labiausiai patiko dukros kriaukreles prie juros surinktos,grau?e asijaut?s,tik dulkes lakste.Bet jos jau pasibaige.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Reta, kaip tavo papuginui sekasi?

Gal jau ant ranku eina?

As zinok dar ir nimfos uzsimaniau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad ne,ant ranko neina.Bet bendrauti megsta,kai ja ?nekini.

Kicule,o savo papugiukui sausainio duodi?Mani?ke lesa po truputa,adomu,ar jai galima duoti tokius dalykus.

O a? paduotuvej neseniai pa?iurejau,man patiko banguotosios.Tokio ry?kio spalvo...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Sausainiu as neduodu kazkaip, tiesa pasakius nebandziau :laugh:

Banguotosios ryskios papugeles, bet biski sunkiau priaukinamos.

O tu saviski pvz., drasiai glostai narve? Ar nepabega?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ji aplamai nemegsta,kai ja lieti.Bet kai ?nekini,prieina areiau,jei ranka laikau netoli jos,tai snapu bando palesti mano ranka.O dukra kai prie jos pasilenkia,tai megsta su snapu knibinet jos akinukus.Neseniai apgrau?e ?ilelio antenas,dabar ?ino,kad negalima,tai eina link ?ilelio,ir vis pa?iuri,kaip a? reaguosiu.Jei nieko nesakau,eina toliau,o jei pasakau,kad negalima-gra?ta atgal prie narvelio.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neperskaieiau tavo ?inutes iki galo :susigedes

Mes jau narvo visai neu?darinejam,laikom beveik laivej,tai ji da?niausiai buna ?alia narvo arba ant jo,kartais paskraido,bet visada nusileid?ia ant narvo.O kai virtuv? vedinu,tai u?uolaida u?traukiu,kad nei?sristo.A kitus kambarius neskrenda,jei nenori buti viena,pradeda eiulbeti,eia buna ?enklas,kad jai nuobodu.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Pas mano drauge viena nimfa isskrydo :this[1]: Bet jau toks rankinis buvo :pack2_thumbup[1]: Ir vat uzvakar ji nusipirko kita. Bet zinok taip pat raninis papugiukas :pack2_thumbup[1]: Bet ji biski drasiau ir dazniau glosto ji, nor jis biskiuka ir bijo, vakar pas mane ant rankos tupejo patenkintas, o vaikuciai gloste :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na tayp llabai jau triuksmaujantys gyvuneliai.norejau isigyt bet pamasciau kad ramybes nebus..:)taigi taip ir nebandziau auginti. :) na bet gal ne tyaip ir blogai ta papuga? :hm:

ne tikrai nera blogai tik labai nemazai laiko ir prieziuros reikalaujantis padarelis (bet juk to reikia visiems :grin: )

as kartais ir pasigestu to cirskesio... :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano paugiokas vakar maudyniu sezona atsidare.Vakar susiruo?iau skusti bulves,pastaeiau puoda ant stalo su vandeniu,ir kaip tik skalbykle i?sijunge,nuejau skalbinio i?imti.Gra?tu-papugiukas ibrid?s a vandena,ir kad ta?kos-ir paplasnoja,ir sukinejas,ir snapu su vandeniu ?aid?ia.Gal 10 min jis ten pliu?kenos.O paskui ant narvo u?lip?s plunksnas kedenos.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Mano paugiokas vakar maudyniu sezona atsidare.Vakar susiruo?iau skusti bulves,pastaeiau puoda ant stalo su vandeniu,ir kaip tik skalbykle i?sijunge,nuejau skalbinio i?imti.Gra?tu-papugiukas ibrid?s a vandena,ir kad ta?kos-ir paplasnoja,ir sukinejas,ir snapu su vandeniu ?aid?ia.Gal 10 min jis ten pliu?kenos.O paskui ant narvo u?lip?s plunksnas kedenos.

Nu geras :laugh:

Gerai kad ne i karsta vandeli ibrido :hm: linksmolis :pack2_thumbup[1]:

O as jauciu saviskiui patele pirksiu, nes labai jau jis pas mane vienatves nepernesa :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.