Pereiti prie turinio
Nicole

Prašau įrėminti...1

Rekomenduojami pranešimai

Aha :whistling: tikiuosi nieko pries, kad pakeiciau spalva, tiesiog labiau derejo prie remelio spalvos :rolleyes:

Oi aš tikrai nieko prieš, čia visas įdomumas man ir yra. Juk net nebūtų man į galvą atėja, kad spalvos nederės. Žodžiu Nicole, profesionalė tu esi :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na merginos norėčiau kad įrėmintumėt keliatą nuotraukų, tik nežinau ar gerai įkėlsiu :hm:

P.S. labai norėčiau jeigu įmanomą, veidus pašalinius iš nuotraukų pašalinti, galimą(jeigu aišku taip galimą) tik pagrindinį žmogų iškirpt. Ir nuotraukas šiektiek pašviesinti galbūt, nes čia neredaguotos fotografo nuotraukos.

Ačiukas iš anksto kuri apsiimsit šį darbą :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerodo nuotraukyciu, Indrute :rolleyes: O per kur kelei :hm: Jei per radikal.ru, tai gali buti nuluzes serveris, pabandyk tada per keep4u.ru :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nerodo nuotraukyciu, Indrute :hm: O per kur kelei ;) Jei per radikal.ru, tai gali buti nuluzes serveris, pabandyk tada per keep4u.ru ;)

Man tai rodo :) Įdomu čia tik man vienai rodo :hm:

Gal dar palaukt ir atsigaus serveris, arba refreshing puslapį gal, nu jei ką perkelsiu kitur tada :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal pabandysiu įkelti tik nuorodas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandziau per Interneta, tai atidare, matyt kazkas su Mozilla negerai :D Bet prasysiu, kad uzkrautum dar karta ir nuimtum varneles nuo visu isskyrus sosdat prieview, nes labai mazos nuotraukytes uzsikrove..Tikriausiai nenuemei varneles, kur sumazinti iki 640pikseliu, todel taip ir gavosi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pabandziau per Interneta, tai atidare, matyt kazkas su Mozilla negerai ;) Bet prasysiu, kad uzkrautum dar karta ir nuimtum varneles nuo visu isskyrus sosdat prieview, nes labai mazos nuotraukytes uzsikrove..Tikriausiai nenuemei varneles, kur sumazinti iki 640pikseliu, todel taip ir gavosi ;)

O velnias, matai kaip rusiškai nemoku tai ir dariau kaip mokėjaiu :D

Nicole, jeigu tu apsiėmi įrėminti gal aš tau geriau per skype atsiūsiu, gerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.