Pereiti prie turinio
kicule

Vitaminai vaikams

Rekomenduojami pranešimai

Mano mazasis geria Multi tabs, ir vit c zirniukais jie skanus tai i diena po kelis suvalgo, jis nevalgus tai biski ju suvalgius atsigauna apetitas, ir saltuoju sezonu duodu zuvu taukus, jie irgi skanus tai visada noriai geria, praejusia ziema puse sezono sirgo, ir kai pradejau duoti juos gal sutapimas bet daugiau nesirgo, ir dabar juos geriam tikiuosi sustiprins imuniteta.

nuo kokio amžiaus tinka tie Multi Tabs?:flowers:

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nuo kokio amžiaus tinka tie Multi Tabs? :flowers:

Apsimevalau :flowers: kai bandziau ieskoti pakuotes tu vitaminu, pasirodo mes geriam siuos, tikliau valgom nes jie susikrantomi, nuo 3 metu.

midi_108_aefd35b24c3879e0134f4353f56600cf.jpg

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano mazasis geria Multi tabs, ir vit c zirniukais jie skanus tai i diena po kelis suvalgo, jis nevalgus tai biski ju suvalgius atsigauna apetitas,

ir saltuoju sezonu duodu zuvu taukus

mini_108_8cc77f7483d13f07e7274b6f4d0364be.jpg

jie irgi skanus tai visada noriai geria, praejusia ziema puse sezono sirgo, ir kai pradejau duoti juos gal sutapimas bet daugiau nesirgo, ir dabar juos geriam tikiuosi sustiprins imuniteta.

as irgi tokius anksciou pirkou,bet paskuj pakeitem vitaminus,nes ira vienas minusas sios vitaminus negalima laikyti saldytuve ne ilgiau kaip 7 savaicius.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Apsimevalau :flowers: kai bandziau ieskoti pakuotes tu vitaminu, pasirodo mes geriam siuos, tikliau valgom nes jie susikrantomi, nuo 3 metu.

midi_108_aefd35b24c3879e0134f4353f56600cf.jpg

tokius duodavau bet jis man jų nevalgydavo spjaudavo lauk nežinau kas jam ten nepatigdavo :flowers:

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as irgi tokius anksciou pirkou,bet paskuj pakeitem vitaminus,nes ira vienas minusas sios vitaminus negalima laikyti saldytuve ne ilgiau kaip 7 savaicius.

Keista nes man perkant juos vaistinej patare juos laikyti saldytuve, ir kokiam laikotarpiui neminejo, mes ta buteliuka per pora men isgeriam, tai gal nieko :flowers: reikes grizus namo pasiskaityti idemiau aprasyma.

Gal kuri bandet vitaminus vaikams is amway, kazkada galvojau uzsisakyti, bet pagailejau piniu, gal reiketu pabandyti :flowers:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teddy, Marsiečiai :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu vitaminus is amway nezinau mano vaikiukai nelabai juos nori gerti,jie jiems per dideli,bent taip sako mano vaikai :flowers:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Keista nes man perkant juos vaistinej patare juos laikyti saldytuve, ir kokiam laikotarpiui neminejo, mes ta buteliuka per pora men isgeriam, tai gal nieko :flowers: reikes grizus namo pasiskaityti idemiau aprasyma.

Gal kuri bandet vitaminus vaikams is amway, kazkada galvojau uzsisakyti, bet pagailejau piniu, gal reiketu pabandyti :flowers:

a09c1c56780c.jpg

MOLLER'S TUTTI FRUTTI

(ŽUVŲ taukai)

Gamintojas: Peter Moller

Dozuotė: 250 ML

"MOLLER'S TUTTI FRUTTI" aprašymas

Möller’s Tutti-Frutti

Menkių kepenų aliejus, 250 ml Omega-3, Vitaminai A, D, E

Maisto papildas

Originalus produktas iš Norvegijos. Natūralus nepakeičiamų riebalų rūgštys omega-3 ir vitaminų A ir D šaltinis. Sukurtas specialiai vaikams nuo 3 metų. Vartojimas: vaikams nuo 3 metų po 5 ml (1 arbatinis šaukštelis) per dieną.

Maistingumas 5 ml RPN vaikams, %

3 metų 4-6 metų 7-10 metų

Riebalai, g kuriuose 4,6

polinesočios riebalų rūgštys omega-3, g kuriose 1,2

DHR, g 0,6

EPR, g 0,4

Vitaminas A, μg 250 62 50 36

Vitaminas D, μg 10 100 200 200

Vitaminas E, mg 10 200 166 143

Energinė vertė kcal 42

kJ 175

RPN – rekomenduojama paros norma Sudėtis: menkių kepenų aliejus, kvapioji medžiaga tutti-frutti, vitaminas E (dl-α-tokoferilio acetatas) ir antioksidatorius natūralūs tokoferoliai.

Riebalų rūgštys omega-3 naudingos visam organizmui. Viena iš polinesočiųjų riebalų rūgščių (DHR) ypač svarbi optimaliam vaiko smegenų, nervų, tinklainės vystymuisi. Žuvų taukai - tai natūralus vitaminų A ir D šaltinis. Vitaminai A ir D labai svarbūs kaulams, odai, regėjimui. Vitaminas E apsaugo polinesočiąsias riebalų rūgštis nuo oksidacijos. Atidarytą laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 7 savaites. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

tuos vitaminus reikia laikyti saldytuve,bet atidaryta laikyti neilgiou kaip 7 sav,o jus isgeret per pora men,tai gi ten ira instrukcija.vat del to mes pakeitem vitaminus,ir berniukas mano per savaite neisgerdavo visko.

http://www.100metu.lt/180/14060/prekes_vai...rs_tutti_frutti

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai 250ml ir iseina apie 7 sav.kursas, tai mes kartais ir pamirstam, man atrodo didelio skirtumo nera 7 ar 8 sav., zinoma reikes stengtis nepamirsti ir uzbaigti kursa laika, aciu Ksiusa uz info :flowers:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano mazasis geria Multi tabs, ir vit c zirniukais jie skanus tai i diena po kelis suvalgo, jis nevalgus tai biski ju suvalgius atsigauna apetitas,

ir saltuoju sezonu duodu zuvu taukus

mini_108_8cc77f7483d13f07e7274b6f4d0364be.jpg

jie irgi skanus tai visada noriai geria, praejusia ziema puse sezono sirgo, ir kai pradejau duoti juos gal sutapimas bet daugiau nesirgo, ir dabar juos geriam tikiuosi sustiprins imuniteta.

Anksčiau duodavau "Auksinė žuvelė" žuvų taukus, dabar reiktų šituos išbandyti :flowers:

O jūs kaip duodat vaikams, pvz žuvų taukus ir papildomai dar kokių vitaminų ar tik duodat vienus kokius?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Teddy, Marsiečiai :rolleyes:

Marsiečius mes geriame irgi :unsure:

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.