Pereiti prie turinio
kicule

Ar naudojat keiksmažodžius?

Rekomenduojami pranešimai

pamatytum kajp mano tevas keikiasi :hm:

NA TADA SUPRANTU TAVE-BET TU NEKARTOK IR NEDARYK TAIP KAIP DARO TAVO TEVAS.JUK TU KITAS ZMOGUS IR TUO LABIAU DAR LABAI JAUNAS ESI. :geda: :) :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
pamatytum kajp mano tevas keikiasi :closedeyes:

as irgi manau kad neturetum lygiuotis i tevus, ir jei jie taip elgiasi tai nereiskia kad ir tau taip reiktu elgtis :rolleyes:

manau kaip tik galetum irodyt sau ir kitiem kad kuo puikiausiai gali apsieit ir be to :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nju sejp stengiuos newartot,nes yra zodis bled as sakau baaa:)

dar pasakykit kad baaa keiksmozodis :hm:

meter-ru26711.png

meter-ru26713.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keiksma?od?iavimas turb?t yra pati baisiausia mano yda :doh::doh::ps: vis nesusilaikau ir pasikeikiu, nors vis bandau atsikratyt ?io bjaurumo... :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Keiksma?od?iavimas turb?t yra pati baisiausia mano yda :lol: :doh::doh: vis nesusilaikau ir pasikeikiu, nors vis bandau atsikratyt ?io bjaurumo... :icon_king:

:D :lol: as tai keikiuosi tik kai labai supykstu ir tai bandau susilaikyti :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keikiuosi pasnibzdom ir angliskai

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi teks pradeti keiktis lietuviskai,pvz."ruta zalioji" ar "zalty nelabasai",o tai ziuriu berniokas mano jau pasigavo viena rusiska keiksmazodi(b...),kuris karts nuo karto issprusta ne tik man,bet ir vyrui... :baby:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keikiuos riebiai rusi?kai,bet ?ia tik namin?j kamerin?j aplinkoj man taip i?eina.Vie?ai nei?dr?stu :grin:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na negrazu sakyti bet ir as nusikeikiu bet dazniausiai tai kai bunu supykus bet stengiuosi kuo maziau keiktis nes mano vaikiukas greit pagauna koki negrazu zodi tai tada kelias dienas ta zodeli vartoja kol neatsibosta tai taip nefainai pasidaro kai kas nors paklausia is kur ismokai o vaikas pasako jug mano mama taip sneka.na tai stengiuos kuo maziau keiktis.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negra?u keiktis , bet kartais i?spr?sta namuose :lol: Labai jau ?lyk?tu kai i? gra?ios moters l?pų liejasi keiksma?od?iai vie?oj vietoj :doh: nesenai vienam Kauno bare prie gretimo stalelio s?d?jo trys jaunos dailios merginos , bet kai atidar? savo sr?btuvę (pavadinau j? taip tod?l , nes ?is ?odis tinka geriausiai) kilo noras papra?yt ,kad tyl?tų - kas antras ?odis b... ir visi kiti rieb?s rusi?ki ?odeliai . Dar ne kiekvienas vyras taip sugeb?tų keiktis kaip tos panos :D

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kai susinervinu,tai kartais koks ir isprusta.O kartais tai sau mintyse nusikeikiu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskutiniu metu kazkaip suaktivejo mano zodynas :super: :lol:

Tik susinervinu ir negaliu nutylet :mda:

Reikia kazka daryt :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.