Pereiti prie turinio
vikuliaa

Photoshop mylėtojai

Rekomenduojami pranešimai

Nenuvertink saves, Dijana :cocktail: Mano pirmieji remeliai net neprilygsta tavo pirmajam :flowers: Aisku, kai pradedanciajai dar daug ka yra ismokti, bet siek tiek kantrybes ir viskas pasiekiama :flower: Vienintelis dalykelis del ko prisikabinciau tai uzrasas kairiame virsutiniame kampe..Ateiciai galetum tiesiog pazymeti panasaus dydzio kaip uzrasas fono ploteli su Rectangular Marquee Tool (tas plotelis turetu buti panasios spalvos) ir tada spaudi CTRL+C ir CTRL+V..Dabar turetum matyti atsiradusi nauja sluoksni kopijuoto plotelio, tad ant jo atsistojus pasirink Move Tool iranki ir tempk ji ant uzraso vietos, kad ji uzdengtu :P Tikiuosi aiskiai parasiau :super: Aisku yra geresnis budas dirbant su Clone Tool, bet dar nesu sukurus pamokeles, tad labai daug aiskinti reiketu :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

glitterfy062940T129D39.gif

10dd2034a02aee9.jpg

Kamilė su šeima.

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu Amiletta uz toki grazu sveikinima :P :flowers:

As taip pat sveikinu visas su artejaincias :super::flower::cocktail:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visas su Naujaisiais metais :mirksiukas::hm::mda::flowers:

Nicole :flowers: labai dekui uz paaiskinima kita karta butinai taip ir padarysiu, man uzrasas irgi nepatiko, bet kad neismaniau kaip ji panaikinti :doh: viska labai aiskiai parasiai, supratau :flowers:

Amiletta ziuriu kur man matytas sitas sveikinimas, o gi pas jaunas mamas supermamoj :) labai labai grazu :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule, aciu. Be jusu pamokymu ir sukurtu remeliu- nebuciau to padariusi. :) O dabar vis graziau ir mieliau toki atviruka visiems issiuntinet. :victory:

Dijana, taip, mano mano. Tave dabar irgi atpazinau ;)

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu mergaites uz sveikinimus :) :victory: ;) Nuostabus sveikinimas, Amiletta :sird: ir jus visas kurejas ir myletojas sveikinu su Naujaisiais :flowers::victory:

Saunuole, Brangiux :super: Pirmasis blynas puikus :super: Tik labai mazas uzsikrove, tikriausiai pamirsai nuimti varneles nuo visus kvadrateliu isskyrus sosdat preview ;)

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu brangiux su pirmu remeliu :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveikinu brangiux su pirmu remeliu <_<

Su paejusiomis sventemis

NU0u.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano pirmieji

Kokia tu saunuole <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule su tais dantukais remeliai :cocktail: <_< :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuostabus visu remeliai

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.