Pereiti prie turinio
vikuliaa

Photoshop mylėtojai

Rekomenduojami pranešimai

sveiki visi uzsikrete sia baisia liga .Nusprendziau ir as uzsikresti,tik kol kas nieko neiseina :flowers: net patys elementariausi veiksmai na su jusu pagalba bandysiu :flowers: iki dar norejau paklausti visai nesusigaudau tose PIXELIUOSE ,rezoliucijose svoriuose ir ttt padekit

Padesim kuo galesim, Almara :flowers: O del pikseliu, paziurek SITA pranesima, kur paveiksliuke nurodyti dydziai ivairiems formatams :flowers:

Sutikit, kad viską perskaityt kiek čia prirašyta yra per daug sudėtinga, o man kaip ir reikia pagalbos. Sakykim, kad aš turiu foto, pats mano abrozdėlis man yra tinkamas, bet tai kas už mano nugaros man netinka, reikia, kad būtų lygus fonas. Ar to lygaus fono uždėjimas labai sudėtingas?

Eitvyde, atsiusk man foto i email'a ir padarysiu..Siaip gana sudetinga tik pradedantiems, bet yra pamokele apie tai, jei nori pati pabandyti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
vikuliaa, grazu ;)

si remeli dariau vienai draugei ;)

disnejaus personazai, vaikiski

3c00e23e6817t.jpg

Kicule nuostabus remelis, ar galetum ir mano maziaus nuotrauka ireminti...i si remeli?

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaites gal kuri nors zinote kaip panaikinti vardus reminant nuotraukyte?????

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su trintuku... :whistling:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šis virusas greitai plinta :) ir aš užsikrėčiau :victory: kai tik turiu laiko ką nors išbandau su fotochopu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as uzsikreciau nuotrauku reminimu. :) noreciau ismokti daryti koliazus ir fotomontazus,bet nerandu pamokeles :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va ir photoshop myletoju daugeja :)

oksana yra pamokeles, kaip iskirpti objekta :) O toliau jau viskas priklauso nuo fantazijos :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na va ir photoshop myletoju daugeja :victory:

oksana yra pamokeles, kaip iskirpti objekta :) O toliau jau viskas priklauso nuo fantazijos :pana3:

kokia fantazija gali buti jeigu as is viso nemoku dirbti su photoshopu. net neisivaizduoju kur kokios funkcijos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kokia fantazija gali buti jeigu as is viso nemoku dirbti su photoshopu. net neisivaizduoju kur kokios funkcijos :)

oksana, tu juk angliskai gerai moki? Ten tik reikia viska nuodugniai perskaityti ir bandyti. As irgi taip pat mokausi: skaitau, bandau daryti, neiseina, tada numetu viska ir po kiek laiko vel skaitau :) ne viskas is karto i galva ateina :victory:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oksana, kai iskerpi save ir nuotraukos, dideles fantazijos nereikia tam kad uzdeti paskui ant kokio nors grazaus fono :)

teisingai ledi_x sake, reikia bandyti ir dar karta bandyti ....

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:coffee: niu va vel ikelsiu kelis remelius valentino dienai...

31534817805008c88c.jpg

šitas tiesiog nuostabus :rolleyes: gaila, kad neturiu photoshop'o kad įsikelt nuotraukytę :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.