Pereiti prie turinio
Snapė

Kraujo grupė

Rekomenduojami pranešimai

A II.Labai daug tiesos tuose aprasymuose,kaip tik apie mane :clap2::geda:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
AB ( IV ) Rh +

ir mano AB (IV) + :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka (I) + del nieko nesigailiu nors tiesos yra daug, bet is esmes tokias pat savybes turi ir kitu grupiu savininkai, taip kad kur dursi ten pataikysi. :mirksiukas:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AB (IV)- Dauguma aprasymas atitinka ,tik daugiausia vadovaujuosi protu o ne jausmais ,o jausmus dazniausiai uzspaudziu .Visad vadovaujuos kad reikia ramiai su protu apmastyti tik tada priimti sprendima .

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tai, AB (IV) teigiama

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano B(III). Na tiesos daug yra.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir mano AB (IV) + :newyear:

Mano ir tokia pat.O geriausiai kad ne vieno is tevu tokia nera.Is mociutes paveldejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano 0 (I) rezus -, yra tiesos tuose aprašymuose :rolleyes:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A (II) +, nu yra matyt tiersos. Bet jaučiu visko sau pritaikyti galima :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkiek rasta tiesos tuose aprašymuose.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
B (III) kraujo grupė

Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 15 –10 tūkstančių metų pr. m.e. Himalajų apylinkėse.

Šio tipo žmonės jautrūs, reiklūs, aistringi, gabūs mokslui. Palyginti su kitais, jie yra kantrūs, jiems gerai sekasi bendrauti su kitais, jie sugeba išklausyti ir užjausti kitus. Jie nemėgsta išsiskirti iš minios, išsišokti, vertina ramybę.

Šio tipo žmonės neretai asketiški, filosofai, individualistai, turi gerą vaizduotę. Jie visada elgiasi taip, kaip patys nusprendžia.

Tiesos yra :D

Savybės

B (III) grupės moteris

Ši moteris ekstravagantiška, paslaptinga. Su mylimu partneriu mėgsta būti aktyvi, iniciatyvi, sugeba paskatinti vyro seksualinį troškimą. Ji artistiška, supranta, kad jos patrauklumas priklauso nuo sugebėjimo įsijausti į situaciją, vaidmenį.

Ši moteris laisvai jaučiasi visose gyvenimo srityse. Nesureikšmina meilės ir sekso. Lengvai gali pakeisti partnerį. Tokią moterį patenkinti nėra paprasta, o vyrai, stengdamiesi tai padaryti, neretai pyksta, kad ji neįvertina jų pastangų.

Va čia tai niekas netinka :bredis:

B (III) kraujo grupė

Uždarumas, polinkis į depresiją, pernelyg didelis noras būti savarankiškais kartais pervirsta į nesaugumo ir vienatvės baimės jausmą.

Musulmonų religija draudžia valgyti kiaulieną. Gali atrodyti keista, tačiau tokia nuostata turi racionalų pamatą. Mat dauguma Rytų šalių gyventojų yra trečios kraujo grupės, jų virškinimo traktui tinkamiausia aviena.

Ir vėl tiesos yra :nyam: Tik kiauliena, kol kas visai tinka :wub1:

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.