Pereiti prie turinio
DENARA

Apsirenkime kaip Prancūzaitės

Rekomenduojami pranešimai

nu jo su tais pamažinimais ir padidinimais tai man išvis komedija kažkokia. Arba dydis toks ir ne kitaip, arba kitoks ir ne kitaip. O ne vienas dydis ir jis pamažintas :mirksiukas: :lol: :lol: :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip taip rizika didele aisku, bet kai atitaikai dydi - visada smagu, beje visada parduoti galima, nes rubas naujas, o ir kainos nera dideles :rolleyes:

bet juk tokiu dydziu svyravimu, bent jau vaikisku rubu ir nexte ir old navy buna, pati esu pirkusi ir kelis kartus nepataikiusi, nors nurodyti to paties dydzio rubeliai buvo :D

kam rubas patinka - perka ir rizikuoja, tam ir yra internete pigiau,nes zmogus negali pasimatuoti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man pačiai bent jau old navy'yje tikrai rūbų dydžiai tokie patys jau gal 5 metai.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as dar niekada nesu pirkusi rubu per interneta-kazkaip nelabai man norisi rizikuoti-atrodo geriau nuvaziuosiu i parduotuve laisva minute ir apsipirksiu....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu man pačiai bent jau old navy'yje tikrai rūbų dydžiai tokie patys jau gal 5 metai.

turbut kai atitaikai taip ir buna, man laredoute tinka irgi viena ismiera :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turbut kai atitaikai taip ir buna, man laredoute tinka irgi viena ismiera :rolleyes:

Tai va va, atitaikai dydį ir visą laiką paskui tas tinka :cray:

smagu kad jūs jau atitaikėt :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes :victory:

junkites prie uzsakymu merginos , pati nusiziurejau kelis rubelius pasiulau ir jums.......

sita megztuka maciau gyvai - labai fainuolis, tai uzsisakysiu

30282292o_aix.jpg

nuoroda

kazkas domejosi sia tunika - nupigo :rolleyes:

32804943o_aix.jpg

nuoroda

tunikos,maikutes

megztukai, golfai

sijonai

:victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pvz juodas yra 38/40 dydiz....baltas yra ivairiu dydziu :tatice:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi atsiprasau, kazkaip ziurejau kitas spalvytes, bet matyt gerai neperziurejau :tatice: Klausyk, o balta tai butu Ecru, ane? O kaip tau pinigelius reiktu siusti, i saskaita ar kaip :wub1: Parasyk man i AZ, kiek kainuotu i Alytu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parasiau az, ecru siaip buna kaulo spalytes, bet parodyta apacioj gelytes su spalvomis,tai siuo atveju bus balta :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip suprasti tuos dydzius? :rolleyes: Na,pvz.50-52-tai cia kiek ant kiek?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.