Pereiti prie turinio
uogyte

Lopšelis-darželis

Rekomenduojami pranešimai

Nesakau, kad darželis yra blogai. Tiesiog jame vaikai išmoksta ne tik gerų dalykų, bet ir blogų.

Žana, tu visiškai teisi: kadangi esu daugiavaikė, apie vaikų auginimą išvis nieko neišmanau

aš ir nesakau kad tu neišmanai, bet tik šiuo atveju mūsų nuomonės nesutampa ir tiek, o vaikai išmoksta net ir blogesnių dalykų sėdėdami ir namie, mano vaikas ne mušeika, vakar net ir auklėtoja pagyrė sako kad jūsų vaikas visiškai nesimuša. tai dar priklauso ir nuo vaiko būdo, mano nesimušdavo ir kai į darželį pradėjo eiti nepradėjo muštis

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vaikai namuose nebūtinai sėdi, jei turi gerą mamą...Namuose galima prisigalvoti visokių įdomių užsiėmimų. O būrelių, mokyklėlių- pilna. Man labai Yamaha patinka. Su darželio lavinimu nepalyginsi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man labai Yamaha patinka. Su darželio lavinimu nepalyginsi.

gal gali plačiau parašyti apie tai/ labai noriu kur nors leisti dar savo klecką, bet toks pasirinkimas, kad negaliu apsispręsti

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai muzikos mokykla. Pamoka trunka 45 min. Jų metu dainuojama, šokama, grojama, žaidžiama, piešiama, lipdoma...Veikla labai įvairi. Aišku, viskas priklauso nuo mokytojos profesionalumo. Mūsų mokytoja labai gera, todėl ir vaikai noriai eina, pamokėlės metu būna susidomėję ir aktyvūs. Duoda knygeles, diskus su dainelėmis, kad ir namuose būtų galima dainuoti. Mano dukrai labai patinka...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nuo kelių metų ten priima?

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o nuo kelių metų ten priima?

Nuo kelių mėnesių...Mano dukra lanko nuo 4 m. Anksčiau nenorėjau.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir prisiskaiciau as cia jusu ivairiausiu nuomoniu.... :flowers: Vienos labai jau grieztai uz ta darzeli :) As taip pat nesu pries ji, mano dukryte taip pat ji lanko, nu bet jei vaikas jau nelanko darzelio, o buna su mama namuose, nemanau kad jis jau nemokes bendrauti su bendraamziais ir t.t. ;) O del tu ligu, tai nuo kikvieno vaiko priklauso, juk kiekvieno vaiko imunitetas yra skirtingas, ir lankes darzeli, mokykloje taip pat gali daug sirgti.....

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Atsiprašau, kad griežtokai rašau.

Bet yra taip- jei nesidomi tuo, kas seniai atrasta ir išbandyta, tiesiog kartoji tai, kaip tave pačią auklėjo tėvai. Ir nebūtinai tai buvo gerai...

Nesakau, kad darželis yra blogai. Tiesiog jame vaikai išmoksta ne tik gerų dalykų, bet ir blogų. Pamenu, jau po pirmos savaitės darželyje mano dukra pradėjo garsiai kalbėti, rėkti, mane mušti.

Tai kame problemos? Ar tai yra 'nenormalu" ? Vaikas pamate ir to ko nemates :flowers: Nemanau kad tokia reakcija yra nenormali, tiesiog kaip jau pati minejei "jei esi gera mama" tai ir paaiskinsi savo vaikai ka ir kur elgesi ne taip, ka daro negerai :geda:

Visa laika juk nesedes namie su mama ir zaidimas... ateina laikas ir i mikykla vaikai pradeda eiti.... kas tada? Jei po savaites vaikas prades kaip nors ne taip elgtis? ;)

Musu grupe mokynasi pagal programa "Zipio draugai".

Yamahos mokyklele vaikas gali lankyti ir po darzelio :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visiskai pritariu kiculei :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nepatinka darželis tuo, kad ten smukdoma vaiko individualybė. Vaikas nuo mažiuko įpratinamas būti masės dalimi...

Labai džiaugiuosi, kad jo nelankiau...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as manau kad tiesiog yra kaip yra... Kaip sakoma "Kiekvienam savo" :this:

Kas augina vaika namie galvuoja vienaip, kas leidzia i darza kitaip :( Ir aisku todel kad kievienas turi savo nuomone :flowers: Negalim gi mes visi mastyt vienodai :flowers:

Ir bet kokiu atveju, mama linki savo vaikui tik gero :) :flowers: :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip,mama linki savo vaikui tik gero, bet viskas būtų kitaip, jei darželiuose dirbtų ne bet kas, o tikrai aukštą kvalifikaciją turinčios ir geras algas gaunančios auklėtojos...Gi girdžiu, kokiom frazėm dukra auklėja savo lėles...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.