Pereiti prie turinio
uogyte

Lopšelis-darželis

Rekomenduojami pranešimai

Todel kad patys tevai skuba pasiimt juos.O kodel nezinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mus apie 17 pasiima ir tai aš jau nepatenkinta, auklėtojos dirba iki6 tai ir vaikai bent iki pusę šešių tegu būna, paskui sėdi atsisėdusios

bet šendien eisiu vėliau

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mūsų darželis dirba iki 19 val. Dažnai pasiimu 17.30

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mūsų darželis iki 7, bet tik lopšelinukai gali būti iki 6, bet vistiek visi pasiima apie 5. mane jau nervina kažkokia nesąmonė, nesinori kad vaikas vienas sėdėtų tai ir aš einu ankščiau

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mūsų darželis iki 7, bet tik lopšelinukai gali būti iki 6, bet vistiek visi pasiima apie 5. mane jau nervina kažkokia nesąmonė, nesinori kad vaikas vienas sėdėtų tai ir aš einu ankščiau

Vat vat .Pas mus ketvirta jau ne vieno nebera. :girl_witch: O kaip bus kai isvaziuosiu i koki egza ir mano mama ja paims tik po penkiu....Tada darba juk tebaigia.Bus visa valanda mazike viena darzely.Nesuprantu kam tiek anksti reik pasiimt tuos vaikus.

Vakar nuvedziau mazaja po ligos i darza,Tai begom i grupe leke :flowers: Vakare namo nelabai eit tenorejo.Siryt irgi rodo i langus,kad ten eit reik.Apmovia basankes,o mergina su striuke ir kepure pasileido begt i grupe :girl_witch: Tai dar siaip netaip nurengiau.Tik uz slenkcscio sustoja.Turbut dar nedrasu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

drauge irgi pasakojo, kad anksciau vaikus pasiima (ji pati taip pat iki 5 dirba) tai tevai, tai seneliai ir pacios aukletojos nesupranta, tai kam tada vesti sako

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat dirbau iki 17va., tai siek tiek po 17val., pasiimdavau dukryte, dabar vyras grisdamas is darbo pasiima tokiu pat laiku. O kas tame blogo?

tai kam tada vesti sako

Tai o iki 17 val., kur vaikus det? I darba vesti? :mellow:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As taip pat dirbau iki 17va., tai siek tiek po 17val., pasiimdavau dukryte, dabar vyras grisdamas is darbo pasiima tokiu pat laiku. O kas tame blogo?

Tai o iki 17 val., kur vaikus det? I darba vesti? :mellow:

gal ne taip issireiskiau :D

aukletojos nesupranta tu, kurios atveda veliau ir issiveda anksciau, nes tikrai yra tokiu mamyciu, kurios dirba ir vaika palieka auklei, nes neturi kitos iseities, darzelyje vietu nera

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai Vilniuje tokie atstumai, būtų keista, jei darželis nedirbtų iki 19 val.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad darželiai visur iki 7 dirba, tik tėvai eina ankščiau pasiimti, aš dabar einu 5 val, tegul būna ten nors yra kas veikti, o namie bimbinėja iš kampo į kampą

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na stai pagaliau ir manoji jau keliauja i darzeli- vaikuciu daug, aukles superines.... uzsiema su vaikasi, zaidzia, laipioja keturioms, spalvina, piesia, su lelem, masinytem zaidzia....patenkinta esu labai. bet musu darzelio laikas yra nuo 9 ryto iki 11.30. tik dvi su puse valandos kiekviena diena :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai labai smagu :flowers:

Manau ir tuos 2.5 val., vaikui greitai prabega :kadaryt:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.