Pereiti prie turinio
uogyte

Lopšelis-darželis

Rekomenduojami pranešimai

aukletojos geros- tik kelia nerima ar jie uzsiema su ja, nes juk jinai nesupranta anglu kalbos visiskai- na dabar jau kelis zodelius zino- bye, hello, sorry, fenkju, milk, woter ir viskas man rodos :flowers:

nepergyvenk tikrai užsiima, jiems jinai irgi įdomi

kai mano sūnus anglijoj pradėjo eiti į mokyklą man irgi buvo labai neramu kad nemoka kalbėti, kad niekas nedraugaus

o patikėk, kiek draugų nuo pat pirmos dienos atsirado, jiems taip pat įdomūs kitataučiai

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nepergyvenk tikrai užsiima, jiems jinai irgi įdomi

kai mano sūnus anglijoj pradėjo eiti į mokyklą man irgi buvo labai neramu kad nemoka kalbėti, kad niekas nedraugaus

o patikėk, kiek draugų nuo pat pirmos dienos atsirado, jiems taip pat įdomūs kitataučiai

as tikiu,kad jiems idomu, bet mano mergaite kazkokia kitokia- tarytum jai ne 3.5 metu,o kokie 5, nes jos elgesys ne vaiksikas- jinai nelaksto, nesaukia, neisdykauja-ramiai sau zaidzia-gali but vaikai,o gali ju ir nebut-jai visvien......

is tikruju nerima keliantis dalykas,kad ji nekalba angliskai- ir manau,kad aukletojos ar nursey nelabai tuom patenkintos, nes juk jai ypatingo paaiskinimo reikia,o jos manau nemoka, nes jinai vienintele darzelyje kuri nesupranta angliskai ir nekalba....yra kitatauciu- indas vienas, bet jis kalba ir supranta.....

na nieko vaikui reikia laiko. po menesiiuko turetu pradet kalbeti :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na nieko vaikui reikia laiko. po menesiiuko turetu pradet kalbeti :)

nepergyvenk oksana tikrai kalbės, viskas bus gerai :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kokia nesamone tame darzelyje tai kad anglai kosmariskai grudina tuos vaikucius..... mano mazoji yra lepunele, priziureta. o kai nuejo pusantros savaiteles i darzeli tai vat ir susirgo........ nes i laukia koks oras bebutu eina be striukiu be kepuryciu. jau kiek kartu as jiems sakiau uzdekit striuke ir kepure mano vaikui kai eis i kiema.... sako-gerai gerai- mes ta dalyka daziuresim,o dao visvien savo..... ateinu,o mnao vaikas pusnuogis laksto....kur tai matyta...??????

siaip viskuom kitu esu patenkinta- uzsiema jie su vaikuciais labai......zaidzia graziai ir t.t.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal taip ir geriau, Oksana, juk kai per daug aprengi vaika, paskui dazniau ir serga :flowers: As irgi linkusi per daug aprengti Emma, o maniskis kaip tik bando labiau uzgrudinti, jeigu tavoji nesiskundzia, kad jai salta, tai tegu ir nerengia, maniske pati pasako, kada jai salta..O del sirgimu, tai zinok, gali buti ir nuo kitu vaiku, maniske paskutiniu metu atrodo vos ne pastoviai sloguoja, bet cia jau nieko negali padaryti, kai vaikas eina i darzeli tuomet ir tu ligu daugiau parsinesa :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal taip ir geriau, Oksana, juk kai per daug aprengi vaika, paskui dazniau ir serga :flowers: As irgi linkusi per daug aprengti Emma, o maniskis kaip tik bando labiau uzgrudinti, jeigu tavoji nesiskundzia, kad jai salta, tai tegu ir nerengia, maniske pati pasako, kada jai salta..O del sirgimu, tai zinok, gali buti ir nuo kitu vaiku, maniske paskutiniu metu atrodo vos ne pastoviai sloguoja, bet cia jau nieko negali padaryti, kai vaikas eina i darzeli tuomet ir tu ligu daugiau parsinesa :flowers:

manyske sako kad jai salta buvo kai ateinu jos pasiimti. o as jos visada klausiu- tai kodel eini i laukuti be striukytes ir be kepurytes. sako- tai kad nieks nesako apsirengti ir niekas man nepadeda apsirengti..... ji juk maza lepunele. nemoku vaiku grudinti...... bijau.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tuomet pamokint mazaja, kaip pasakyti, kad jai salta ir kad padetu aprengti :flowers:

butinai- mes ja ir taip mokinam patys kaip ka pasakyt kaip kad suprastu jinai ka norima is jos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniske kai pradejo eiti jai buvo 1m ir 10men ir jai iskarto patiko.pirma diena jau pasiliko visa diena.

as buvau labai patenkinta irgi nes galedavau pasiilseti nes uz 2men turejo broliukas ateiti i pasauli.

beto jinai labai greit ismoko viska kalbeti,daryti visa diena tik ant puoduko,ismoko daineliu eilerastuku ir pan.

lopselis-darzelis labai super :kadaryt:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano mažoji nuo rugsėjo lanko lopšelį...jau lik geriau...Pradžia labai sunki buvo :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano mažoji nuo rugsėjo lanko lopšelį...jau lik geriau...Pradžia labai sunki buvo :gele:

matyt prie mamytes labai prisirisus :flowers:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.