Pereiti prie turinio
uogyte

Lopšelis-darželis

Rekomenduojami pranešimai

igne, tai kodel tada nenori leisti vaiko i darzeli? jeit u esi visiskai rami del savo vaikiuko imuniteto? ;)

todel kad nepripazystu as ju ir nenoriu kad eitu daba vaikai labai nagli yra ne kaip anksciau o mano dukra greit gali pradeti vergti nuo net paprasto pastumimo ir teip gaila anksti kelti apsimiegojusy vaika tempt y darzely nes zmogaus patys smagiausi metai yra nuo triju iki sesiu patys nerupestingiausi gaila man vaiko tokia mano nuomone apie darzelius ;)

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
todel kad nepripazystu as ju ir nenoriu kad eitu daba vaikai labai nagli yra ne kaip anksciau o mano dukra greit gali pradeti vergti nuo net paprasto pastumimo ir teip gaila anksti kelti apsimiegojusy vaika tempt y darzely nes zmogaus patys smagiausi metai yra nuo triju iki sesiu patys nerupestingiausi gaila man vaiko tokia mano nuomone apie darzelius ;)

vaika reikia ruosti gyvenimui..... o kas geriau tai padaro uz darzeli, tai gal ir i mokykla neleisi savo mergytes, nes daug nachalu siais laikais?????

nors mano mazoji dar neina i darzeli,bet stengsiuos viska padaryti, kad leisti ja ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai dar logiskai pagalvokim kur vaikas tryju o kur septyniu.............

nu as darzeliui nepritariu ir tiek man vaiko gaila...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekvienai mamai savo vaiko gaila :D

Bet kaip bebutu gaila, as uz bendravima darze !

Nors vaikui keturi metai, ji jau puikiai zino kas jos draugai ir pan., su kuo jai patinka bendrauti, o su kuo ne !

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai bebejo kekviena zino kas jem geriausia.

bet kekvienas savo nuomones laikosi.................

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na maniskis eina jau antrus metus, bet labai sirgdavo ir is tu dienu kaip budavo sveikas eidavo gal isviso sudejus kokius 2 menesius. Va dabar jau eina nesirgdamas antra menesi, bet vistiek kiekviena ryte verkia arba kaip uzsiziuri kur nors reikia begt paslapciom pro duris. Sirdi skauda kiekviena ryta.

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

IEVA, praeis dar siek tiek laiko ir manau pripras labiau, juk ne veltui sako kad vaikas suprantas kas yra draugai ir draugyste su vaikuciais nuo 3 metuku :doh:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
IEVA, praeis dar siek tiek laiko ir manau pripras labiau, juk ne veltui sako kad vaikas suprantas kas yra draugai ir draugyste su vaikuciais nuo 3 metuku ;)

tikiuos kad susitvarkys.

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniske jau prasosi i darzeli pas vaikucius- sako as noriu valgyti su vaikais, zaisti, miegoti :D tai kuria diena vaziuosim ir uzregistruosim ;)gaila negaila,bet vaikui ir bendravimo reikia su bendraamziais ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai,vaikui priprasti reikia laiko.Manoji anksciau begdavo vos tik pamacius,o dabar jau maivosi,vaiksto ir nebebega iskart...Vadinasi,patinka ten

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano mazoji dabar net praso, kad i darzeli vestumem ;) Praeita savaite ten pradejo muzikines pamokeles vesti, tai mazoji isvis patenkinta, nes jai labai jau patinka visokie muzikiniai instrumentai :flowers: Tikrai, kad reikia laiko vaikui priprasti ir pazinti kitus vaikucius..Igne, o del mergaites verkimo del menkniekiu, tai darzelis kaip tik uzgrudintu ir nebutu daugiau tu verkslenimu del nieko..paskui labai sunku vaikui gali buti adaptuotis prie kitu zmoniu, jei pastoviai toleruosi tokius verkslenimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as nezinau kas pas mus prasides :hm:

Nuo pirmadienio grista auklyte ;)

O uz keliu savaiciu iseina pagrindine aukletoja :flowers:

Maniske jau dabar klausineja:- kokia siandien aukletoj bus?... ir pan.,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.