Pereiti prie turinio
uogyte

Kokią renkatės dantų pastą ?

Rekomenduojami pranešimai

a? visa laika pirkdavau tas paprastas danto pastas, bet ?a karta nusipirkau "Lacalut", atrodo, kad taip vadinasi. Nes ir vaikui perku tik ?ios firmos. Bet veliau noreeiau i?bandyti ir kitas firmas, nes danto pasta, kaip ir ?ampuna pastoviai reikia keisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na ,o as tai retkarciais keiciu pastas.bet seip tai dazniausiai perku colgate

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai saugau savuosius dancius.... todel man malonumas lankytis pas dantiste :pack2_thumbup[1]: turiu savaja :wub galiu iskart pasakyt ,kad ntiketumet reklamomis..... blendametas visiskas ssssss! ! ! ypac tos 3naujos...taip dantis nubalina, bet daugiau nieko..... pamaciau naujas blendameto pastas...o!! sakau fain....taip fainiai ipakuota........ nusipirkau visas tris ..... kuria diena vis jauciu,kad kazkokie jautrus dantys paliko...... taip niekad nebuvo...pamaniau, kad kokia skyle isiveise...nuejau sako kokia pasta naudoji? pasakiau..... sako maziau reklamom tikek.... pats didziausias sss... man geriausia sensodaine , taip ji 10lt kainuoja, bet dantys ir akys, sveikata didziausias zmogaus turtas.... :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As jau apie desimt metu naudoju viena ir ta pacia pasta "Glister" ir Amway firmos ir labai patenkinta.

O man šita netiko. Pirkau iš firmos atstovo, gražiai išreklamavo, kad nebus jokių problemų su dantenom, dantukai bus sveiki ir t.t., tai dantenos taip žiauriai ėmė kraujuot, kad rytais pabusdavau pilna burna kraujo c110.gif Dar ir dabar stovi užkišta ir nieks nesinaudojam, nes niekam iš šeimos netiko a080.gif Tada nusipirkau Parodontax, šlykšti bjaurybė, bet padėjo... O dabar perku įvairią, dažniausiai tas nebrangias.. pamaišau tai su žolytėm, tai su bičių pikiu, tai balinančią ir t.t. ...ir dantenos sveikos ir dantys negenda :smi:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar naudoju AMWAY GLISTER ir tikrai esu labai patenkinta sia dantu pasta :unsure:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man ?ita netiko. Pirkau i? firmos atstovo, gra?iai i?reklamavo, kad nebus jokių problemų su dantenom, dantukai bus sveiki ir t.t., tai dantenos taip ?iauriai ?m? kraujuot, kad rytais pabusdavau pilna burna kraujo Dar ir dabar stovi u?ki?ta ir nieks nesinaudojam, nes niekam i? ?eimos netiko Tada nusipirkau Parodontax, ?lyk?ti bjauryb?, bet pad?jo... O dabar perku ?vairi?, da?niausiai tas nebrangias.. pamai?au tai su ?olyt?m, tai su bi?ių pikiu, tai balinan?i? ir t.t. ...ir dantenos sveikos ir dantys negenda

Eitvyde, dantenos kraujuoja ne nuo dantu pastos, o nuo netinkamo dantu sepetuko. Is tikruju tai reiketu stomotologo konsultacijos koki dantu sepetuka naudoti.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dantų ?epetuk? a? visada perku ma?daug tok? pat? (pusiau mink?t?), o pastas kei?iau. ?ia tikrai nuo pasto buvo..tiesiog netiko ir tiek :smi:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AS TAIP PAT SEPETUKA PERKU VISADA PUSIAU MINKSTA,O MANO VYRAS TIK MINKSTA,NES PAS JI SIAUBINGAI KRAUJUOJA DANTENOS.DANTU PASTAS KEICIU.BET DANTENOS KRAUJUOTI GALI IR DEL SEPETUKO IR DEL DANTU PASTOS,NES MAN IR KRAUJUOJA RETKARCIAIS KAI PASIRENKU TINKAMA DANTU PASTA TAI IR NUSTOJA,O SEPETUKAS TAS PATS BUNA...

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju Colgate. Paskutiniu metu MaxFresh Livelime. Nesiskundziu :D

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o man AMWAY GLISTER jau tikrai atsidodo :mda: todel dabar ir perejau prie Colgate ;)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neperku reklamuojamų pastų

dabar turiu kažkokią vokišką ir VELYM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man stomatologe rekomendavo COLGATE pasta,sako jos visos yra labai geros ir palyginus kitom nebrangiai kainuoja :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.