Pereiti prie turinio
fainuolis

Pakvietimai i Torrent

Rekomenduojami pranešimai

Atsisiuskit jei kas galit man utorrent pakvietima mano email gustnavick@gmail.com ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar nemokamas torentas yra http://bitmanija.net

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos, gal turit kuri pakvietimą į linkomaniją? Mane vėl kažkodėl ar tai išmetė ar dar kas, bet prisijungti nebeleidžia :D

eimailas iindre@yahoo.com , ačiū iš anksto :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skubiai reikia pakvietimo į linkomanija. Gal kuri netyčia turit? :rolleyes:

Kadangi kompas mano naujas, naudojausi esama bandomaja office versija. O dabar baigėsi bandomasis laikotarpis. Būtų neskubu, bet atėjo mano mūza, knygos rašymui, o rašyt neturiu kur. Bandau siūstis iš torrentų bet tik pradeda siūst ir iškarto metą error, gal kas bent žinot kame čia reikalas?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laba,gal kas turit atliekama pakvietima i torentus ar linkomanija?

parasykit i: jovitavr@info.lt

isanksto aciu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Skubiai reikia pakvietimo į linkomanija. Gal kuri netyčia turit? :super:

Kadangi kompas mano naujas, naudojausi esama bandomaja office versija. O dabar baigėsi bandomasis laikotarpis. Būtų neskubu, bet atėjo mano mūza, knygos rašymui, o rašyt neturiu kur. Bandau siūstis iš torrentų bet tik pradeda siūst ir iškarto metą error, gal kas bent žinot kame čia reikalas?

Indrute, aš pakvietimą į Linkomaniją turiu, jei dar reikia, parašyk man email, issiųsiu tau :rolleyes:

o del siuntimo, tai man irgi yra taip buve, tai kai perinstaliavo Windowsus, tai susitvarke, kazkas irgi buvo, net nezinau kas

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, aš pakvietimą į Linkomaniją turiu, jei dar reikia, parašyk man email, issiųsiu tau :victory:

o del siuntimo, tai man irgi yra taip buve, tai kai perinstaliavo Windowsus, tai susitvarke, kazkas irgi buvo, net nezinau kas

Jau parašiau emaila :(

Bet man visą kitą siunčia tik va būtent office'o ne :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet man visą kitą siunčia tik va būtent office'o ne :victory:

gaila Kaune esi, galeciau duoti, nes turim namie, jei nepavyks, pastu CD atsiust galeciau tau :(

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Kryste už pakvietimą bet ir iš linkomanijos nesiunčia :( sakau gal patys windows'ai neleidžia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū Kryste už pakvietimą bet ir iš linkomanijos nesiunčia :victory: sakau gal patys windows'ai neleidžia?

gal win aptinka ofiso kreka kaip virusa gali ir del to nesiusti

o del ismetimo is linkomanijos tai gali del to, kad tavo reitingas zemas ir gavusi ispejimo jo nepasikeli per 2sav tai tada jau ismeta lauk... reikia dalintis failais :(

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū Kryste už pakvietimą bet ir iš linkomanijos nesiunčia :flowers: sakau gal patys windows'ai neleidžia?

visko gali buti :flowers:

Jeigu nori, as i CD galiu irasyti Offisus ir tau pastu issiusti :flowers:

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jaigu dar kas galit imeskit pakvietima y torrents.lt edg@draugas.lt

as isvis net nzn kaip man gaut ta pakvietima, neturiu e-mailo, tik el pasta taniukas@one.lt... jei per ten ianoma tai atsiuskyt kas gal, pasau

:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.