Pereiti prie turinio
Mellysa

Mellysos fotoalbumelis...

Rekomenduojami pranešimai

Paskutinė foto labai patiko :clapping:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Begalo esi grazute moteris, :clapping: ir tavo nuotraukytes grozybes labai miela pasiziureti :sird1: :sird1: :flowers:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu merginos! :clapping:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai patiko pati pirma kur medžiai :clapping:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
1e76232248a085b87186443c101d2556.jpg
Dory-juk as irgi kiekviena nuotrauka koreguoju,spogelius patraukiu,akytes paryskinu...kaip kitaip??? Kitaip foto atrodo eiline,paprasta :huh: O tokiu pas mane jau 5 albumai,dabar norisi save matyti grazesne (kai ismokau su PS naudotis) :flowers:

Tikrai labai graži foto, ir retušuota gražiai :) p.s. kokiu būdu akis ryškini? :flowers:

Jau turbūt sakiau, labai gražūs tavo veido bruožai, tokie ryškūs, įsimintini...

Dar labai graži pirmoji kur pro ligoninės langą fotkinai, nu blyn ten atrodo nerealiai meniška :mirksiukas: net nepasakytum, kad telefonu...

Mano seni albumai irgi pilni fotkių, kuriose į save net nemalonu žiūrėt :victory: Todėl dabar, kai atėjo skaitmenos amžius, daug tokių trinu be gailesčio, kitas truputį ps pakoreguoju :) užtai kai pasižiūriu savo pirmuosius fotošopinimus, kurie tada atrodė gražūs :sird1::flowers::hihihi:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
1.Tikrai labai graži foto, ir retušuota gražiai :) 2.p.s. kokiu būdu akis ryškini? B)

3.Jau turbūt sakiau, labai gražūs tavo veido bruožai, tokie ryškūs, įsimintini...

Dar labai graži pirmoji kur pro ligoninės langą fotkinai, nu blyn ten atrodo nerealiai meniška :flowers: net nepasakytum, kad telefonu...

Mano seni albumai irgi pilni fotkių, kuriose į save net nemalonu žiūrėt :huh: Todėl dabar, kai atėjo skaitmenos amžius, daug tokių trinu be gailesčio, kitas truputį ps pakoreguoju :) užtai kai pasižiūriu savo pirmuosius fotošopinimus, kurie tada atrodė gražūs :red::flowers::doh:

1.Aciu Nijoliux... :victory:

2.Akis ryskinu taip... iskeliu jos i atskira sloksni...kaip tau patogiau... ir pradedu..,kontrasto dadedu,jei reikia pasviesinu ar patamsinu,paskui su Dodge tool aplink vyzius pasviesinu,o krastelius patamsinu... na ir viskas! Dar Butinai sharpo dadedu! :flowers:

3. :D nebegedink... aciu uz komplimenta! Gal isimintinos del to,kad tie brozai pykti,visi kas mane pamato pirma kart,o paskui kai susidraugajam,pasako,kad pirmas ispudis tai niekoks apie mane,taprasme atrodau pykta,nepatenkinta ir apskritai,mazdaug neleskit,nekalbinkit....nes as su jumis draugauti nenoriu netgi! :lol: O paskui patys juokiasi is savo ispudzio,nes nuomone pasikeicia 360 laipsniu.... tai vat...

Oi,o su paskutiniu sakyniu,tai tu prajuokinai... pas mane lygiai tapati situacija... Dieve Brangus... :doh: Aisku as visas tas fotkes jau seniai istryniau,kelios liko,siaip nuotaikai pakelti... bet tikrai ziauru... :lol: Bet svarbiausia tada graziai atrode!!! :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien sugalvojau iseiti pafotografuoti biski,kol buvau laisva.Vienu zodziu ilgai neuztrukau,nes galvojau ranku pirstus nebeatplesiu nuo fotiko...toooooks saltis nu i nafik... :victory: Praeiviai keistais zvilgsniais i mane ziuriejo... :flowers: ne,galvoju,reikia rinkti savo manatkes ir ciuozti namo! :flowers: :flowers:

Tai va kas is to gavosi...

e759381a92d0f92aeacfc51a749d8d77.jpg

3841732c85993598cbb269d2a8123be1.jpg

6390a9a3c73849de08e7ae55f4f8a5c8.jpg

84d656e71bdcd67077a4ec6b1d46585d.jpg

c1d0480b05a8dd5880eb6185bec8873c.jpg

460ff3f5c99c3b9d573db38bf8625493.jpg

5d9de3d22395ce52f1ee1a786947a835.jpg

f6cf5ee72e85f8337991be5830443351.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gražu :victory:

Bet tie šalčiai tai tikrai jau užsitesė per ilgai :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...tesynis... :victory:

1ba3412192fac842dca3b2559fb43bf1.jpg

52f4dce4f5765dc84381c9a6b46a38a2.jpg

4f01ab58e76893f4d13538367b61a49a.jpg

ee7eb171cd5c3fe303a3b53eb9811fbb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, visiškai visos paskutinės foto nepakartojamos :flowers: Šainuolė tu :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.