Pereiti prie turinio
Mellysa

Mellysos fotoalbumelis...

Rekomenduojami pranešimai

Jetau kaip gražu :flowers: Jus man papasakokit kaip jūs tokias gražias akytes padarot, pastebejau pas tave ir pas Nijoliux, nuotraukuose labai išraiskingos vaikučių akytės. Gal yra kur pamokėlė kaip tai padaryti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir aš noriu pamokėlės :) :flowers:

Labai graži foto :flowers: Lupytės kaip uogytės, akitės blizga :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir man labai smalsu :flowers: nuotraukos kaip visada grazios :flowers:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oj mergaites,daug kas priklauso ir nuo nuotrauku,pas mane irgi nekiekviena foto su tokiom akytem buna. O paskutinioj ypac blizgus,kad ji buvo apsiasarojusi ir stoviejo priesais langa (sviesa) o PS visada pariskinu jas,kur turi buti balta-isbalinu,krastelius patamsinu,kontrasto dadedu,pasarpinu,viziuose butinai pabalinu tos baltus kvadraciukus ar taskiukus.Ir aplink viziu visada pasviesinu. Ir viskas... :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oj mergaites,daug kas priklauso ir nuo nuotrauku,pas mane irgi nekiekviena foto su tokiom akytem buna. O paskutinioj ypac blizgus,kad ji buvo apsiasarojusi ir stoviejo priesais langa (sviesa) o PS visada pariskinu jas,kur turi buti balta-isbalinu,krastelius patamsinu,kontrasto dadedu,pasarpinu,viziuose butinai pabalinu tos baltus kvadraciukus ar taskiukus.Ir aplink viziu visada pasviesinu. Ir viskas... :coffee:

Ir viskas!!!!!! :hhh: Ale nieko nesupratau ką ir kaip daryti :lol: Neįsivaizduoju, kaip pabalinti, kaip patamsinti kraštelius, net kaip pašarpinti, tikrai nieko :lol:

Gal kada turėdama laiko padarytum kokią pamokėlę žingsnis po žingsnio ;) :hhh::hhh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir viskas!!!!!! :hhh: Ale nieko nesupratau ką ir kaip daryti :lol: Neįsivaizduoju, kaip pabalinti, kaip patamsinti kraštelius, net kaip pašarpinti, tikrai nieko :doh:

Gal kada turėdama laiko padarytum kokią pamokėlę žingsnis po žingsnio :hhh: :lol: :lol:

Padaryciau,jei mokieciau... :coffee:

balini su irankiu- Doodge tool (jis randasi irankiu paletei,kairej pusei)

tamsinu-Burn tool

Sarpinu - Filter-->Sharpen--> Unsarp mask :hhh: nustatymai,jau pagal foto.

bet pries tai visada iskeliu akytes i taskira sloksni,paskui dar per Selective color paryskinu akiu spalvyte... nu ir viskas... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziuriekit mergos,kom uzsiiminiejau cia ant dienu... :hhh: Prisimeniau vaikyste... :hhh: Darzeli,paprase padaryti koki darbeli,temos konkreciai nebuvo duota,tiesiog darzelis,kviete tevelius padirbieti su savo vaikuciais... Namie turiejom sukonstrot kanors ir atnesti i darzeli i paroda :coffee: Sukau,sukau sau galva,ka cia besugalvojus.. ir susukau... Stai toks varliukas mums gavosi... :hhh: Simpatulia toks isiejo... ;)

p.s. prasiknisau nuo 10:00 ryto iki 15:00 val. :lol:

9076e00c5bd9a2d10bcc32747a29bdf0.jpg

012562e418cca4e5226e3025f3b61b48.jpg

93613e5feff070508ac703c828bf7314.jpg

4e060f64ae3607611fc09b7641423a74.jpg

e244ea56222a6d8281bf57362e893ab6.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina sau :o kaip gražu <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks fainuolis, o tu jį iš plastelino nulipdei?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dory-jeigu istikro,tai ir pati vis negaliejau atsiziurieti i savo "mena" :doh: Vyras net juokesi is manes... :lol:

Shopia- ...aga,varliuka lipdziau is plastelino,nzn nuo ko pradet jei istikro,tai teko versti google <_ ir va rezultatai... :>

Etaruj-greiciausiai auksaranke buvau tik as :o Nes Gerdai mazai ka leidau padaryti,nes juk ji dar nemoka...o as tiek buvau isiazartinus,kad... nelieskit manes,netrukdikit... :hihihi::4u:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.