Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

evas, labai mielas, siltas, pavasariskas koliazas :cocktail:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oi kaip man patinka nijoliux darbelis!!! super tiesiog!!

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nijoliux, na tu ir saunuole, pasakiskas fotomontazas :( llaime: :) Kiek laiko prie jo sedejai :sird:

Evai, super koliazas :gimta::gele: ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Negaliu atiziureti, labai grazu :tatice:

Noriu pamokeles :geda: :D

Pradėjau kurti pamokėlę, štai čia, atsiprašau, šiandien visos neįveikiau, nors sėdėjau prie jos nuo devynių vakaro iki dabar, pasistengsiu užbaigt artimiausiu metu kai tik rasiu truputį laiko. Gal čia per daug smulkinuosi, o gal kad pirmąsyk kažką tokio darau, taip užsitęsė, šiaip įsivaizdavau, kad daug greičiau susisuksiu :unsure:

Nijoliux super darbelis.Baisus,bet grazus :super:

Cia mano gerietiskas dabelis.Kuriau musu miestelio mamu temukei. :wub1:

Dėkui, Evas.

Gražus tavo darbelis ir super tinkantis tokiam reikalui :victory:

oi kaip man patinka nijoliux darbelis!!! super tiesiog!!
Nijoliux, na tu ir saunuole, pasakiskas fotomontazas :victory: :victory: :victory: Kiek laiko prie jo sedejai ;)

Evai, super koliazas :victory:

Ačiū ačiū :geda: oj daug sėdėjau... ne vieną ir ne du vakarus... Kad dar pati mokausi, pritaikau ir apjungiu įvairias pamokėles, tai taip ilgai ir užtruko, gal kitą nuotrauką suvampyrint trumpiau truks, bet kol kas tam dar nepribrendo noras :)

Nijoliux....vau...

Evas... labai šiltas, gražus darbelis.... :victory:

Mano Briuslis.....

dėkoju :)

Super :super: darbelis, viskas jame man labai patinka: puikiai parinktas fonas, spalvų derinys, sukurta nuotaika, kruopštumas, tikroviškumas, tiesiog nėr prie ko net prikibt (nebent galėčiau parekomenduot dar antrą planą šiek tiek pablurint, kad sustiprinti tikroviškumą ;) ) ot kokia vis tik priekaba iš manęs :doh:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazus darbeliai :super::super::super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

alina puikus tavo darbeliai :super:

o stai siandieninis mano

, nuotaka pries

white_wedding_9_by_LongStock.jpg

ir po

101.jpg

100.jpg

99.jpg

cia is arciau

white_wedding_9_by_LongStock-1.jpg100-1.jpg

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:mirksiukas: cia mano dukryte...

nu super ;) likau sužavėta :) ir įspūdinga ir tikroviška, labai puikūs darbai :super:

Jau pamačius pirmą darbelį, norėjau sakyt, kad labai įspūdingas tas angeliukas, nutviekstas šviesos, bet kad žiūriu, kiti nė kiek neatsilieka... tie šešėliai savo vietoje daug priduoda, nuotraukos atrodo labai tikroviškos. Tik gal paskutinėj man ta planeta antram plane nevisai tinka, nors jei tikslas buvo, kad bendras vaizdas žiūrėtųsi gražiai, tai taip ir žiūrisi, tik tiek, kad tikroviškumą mažina. Bendrai paėmus, šaunuolė :(

alina puikus tavo darbeliai :geda:

o stai siandieninis mano

, nuotaka pries

ir po

cia is arciau

Nuotaka turbūt liko apšalus iš susižavėjimo, ką iš jos foto padarei :( :D tikrai labai liuksusinis projektėlis, o pirmi du var iš viso :geda:

Beje, kaip plaukuoseną taip nuostabiai padarei? Taip natūraliai atrodo, kad net neįtarčiau, kad neoriginali... Dar labai tinka tos gėlytės plaukuose, ir drugeliai nuostabiai žiūrisi, tik tokia jos išraiška keistas mintis sukelia - kodėl ji tų drugelių taip liūdi? Gal kad jų gyvenimas toks nors spalvingas, bet trumpas?? :flower: Ech, įdomus darbelis dar ir tuom, kad susimąstyt verčia, neužtenka vien pasižiūrėt ir pagirt...

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.