Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

Labai grazu Nicole.

Man neuztenka fantazijos su scrapais kazka grazaus padaryt. :flowers: Geriau brushai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Dar vienas paprastutis, bet man mielas koliazas :)

Labai gražu :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sexy.jpg

va mano bandymas patapti sexy girl , tik, kad ziuriu nelabai vykes..... :mirksiukas:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negaliu matyti is arti, bet siaip viskas atrodo gan gerai, gal tik veidas siek tiek matinis lyginant su kunu, bet siaip super :hm: :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciukas mergaites :)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai įdomūs darbeliai :)

Azen, labai įdomus bei tvarkingas darbelis, ir pritariu Nicolei, kad reikėtų ant veido trupučiuko natūralaus spindesio - atrodytų gyvesnis. Gal su dodge tool pabandyt šviesesnius atspindžius išgaut ;) visa kita tikrai super :cocktail:

Nicole, man tai labai gražu viskas tokio stiliaus, kai skoningai padaryta. Bet nežinočiau net nuo ko tokį pradėt daryt, o gal neišdrystu pabandyt, kad jaučiu akivaizdų trūkumą fantazijos bei tokio subtilaus pojūčio tinkamai viskam suderint :( Bet iš tokio tipo tavo darbelių man pats nerealiausias tai tas, kur anksčiau buvo tavo paraše, kur dukrytė žydram fone :super:

O čia šiandien taip knietėjo pagaliau ką nors pasikrapštyt su PS, minčių daug, nuo ko pradėt - nežinau :cocktail: griebiaus vieno, paskui kito, galiausiai sugalvojau, kad smagu būtų vestuvinėj fotkėj foną pakeist, dėjau vieną foną, antrą - kažkaip realistiškumo atrodo trūksta ir psio :( Įdedu, gal patarsit ką reikėtų pakoreguot :hm:

206dfad7aba2.jpg

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Nijoliux :cocktail: Viskas super tavo koliaze, gal tik truputeli daugiau sviesumo truksta veidui, paciam fone matosi, kad buvo sauleta diena, tad naturaliai veidas prasosi daugiau sviesos :super: Na cia tik mano nuomone :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

super... labai grazu ir mano akimis ziurint pakankamai realu... :cocktail:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu Nijoliux :mirksiukas: Viskas super tavo koliaze, gal tik truputeli daugiau sviesumo truksta veidui, paciam fone matosi, kad buvo sauleta diena, tad naturaliai veidas prasosi daugiau sviesos :doh: Na cia tik mano nuomone :doh:

Dėkui už patarimą, truputuką pašviesinau, tikrai geriau žiūrisi :kadaryt:

super... labai grazu ir mano akimis ziurint pakankamai realu... :doh:

Ačiū labai :(

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien pabandžiau atstatyti vieną nuotrauką. Štai kas man gavosi:

2514552ef64e71c4c5.jpg

originalas:

0d9d6183b2837b3590.jpg

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

superiskai!!! be komentaru!!!! :lol:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.