Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

senei bebuvau cia pas jus! Neturiejau kuri laika intiko,tai va ka padariau,kol buvau be jusu! Noriejau paziureti ar tinka man buti juodaplaukei... :lol:

4437b4b1211d9967b8.jpg

o cia originalas

fd6efc7fb8addc1096.jpg

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
superiskai!!! be komentaru!!!! :o

Dėkui :geda:

senei bebuvau cia pas jus! Neturiejau kuri laika intiko,tai va ka padariau,kol buvau be jusu! Noriejau paziureti ar tinka man buti juodaplaukei... :D

Gerai padirbėta, kas nežino, jaučiu ir nesuprastų, kad čia montažas :super::hihihi: drąsiai išsiuntinėjus artimiesiems gali juos apgaut :hihihi: vat įdomu, kokios reakcijos būtų :bigsmile:

...o ir juodi plaukai man rods tau net labai tinka :rolleyes: Tampi tokia paslaptinga charizmatiška viliokle... :rolleyes:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o vyras sake,kad tamsus plaukai susendina mane... :rolleyes: nu ir mano akiai ziurint,lig ir nieko.... :rolleyes::bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o vyras sake,kad tamsus plaukai susendina mane... :rolleyes: nu ir mano akiai ziurint,lig ir nieko.... :bigsmile::hihihi:

Bet kokie tamsūs plaukai turi tokį bruožą - truputį pasendinti. Bet ir čia yra išimčių. Šiaip kai buvau ryški raudonplaukė (prieš keletą metų), tai man tose nuotraukose sau atrodau vyresnė, nei kad dabar, jau blondinė :rolleyes:

na bet karnavalui gali drąsiai dėtis tamsų peruką - atrodysi puikiai :hihihi:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:lol: siaip esu nat.blondine,bet visa gyvenima vis knieti isidazyti i juoda spalva.Bet zinau,kad neisdrysiu... :kadaryt: tad teks pirktis peruka,kaip tu sakai! :susigedes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Super Nijoliux, o tu cia su stamp irankiu zaidei :P ;) :) :flowers: Mellysa, saunus fotomontazas :geda: :) :D

Ne visai. Pirmiausia apkirpau nuotrauką, taip kaip norėjau, kad būtų iškadruota (palikau daugiau ploto kairėje pusėje ir viršuje, mažiau - dešinėje ir atitinkamai apačioje), tada iš kitos panašios nuotraukos atsikėliau nukopijuotus pievos plotus, tame tarpe ir pakaušį (jį dar reikėjo transformuoti ir pasukti), o tada jau slėpiau sudūrimus naudodama minkštą trintuką (paveikslėlio gabaliukus vieną ant kito truputį perdengiau), clone stamp ir path tool įrankius.

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunuoles mergaites, visu koliazai, darbiai labai grazus ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.