Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

Dėkui mergaitės :blush::flowers:

Fantastika, kokių gražių darbelių pridėjote, kol savo darbais vėl buvau užsikasus :blink: :D

cia draugei dariau,pagal jos uzsakyma :D

P.s. kazko keep4 "nefuricina" :hm:

Mellysa, labai man patiko :super:

draugė turėjo likt nerealiai patenkinta - labai puikiai išryškinai puikiausius bruožus - dabar toookia gundanti, paslaptinga ir su cinkeliu nuotrauka, mmmm.... :super:

Galėtum ir kokią pamokėlę įmest tokio apdorojimo :mirksiukas:

oho kaip grazu tai ta proga dedu ir as savo darbeliu...

paprastuciai....

Azen, šaunūs darbeliai ;)

Man gražiausi 1,2 ir 4 :super: pirmame kad ir labai gražios spalvos akys, aš vis tik norėčiau jų spalvą palikti natūralesnio mėlynumo :victory: o šiaip man 1 ir 2 nuotraukos laaabai šiltos ir jaukios :super:

Na ikelsiu ir as man labiausiai patinkancius idomesnius montaziukus :)

Įspūdingai kruopštūs ir su didele fantazija atlikti darbeliai :super: Jaučiu nemažai laiko jiems paaukojai...

Šaunuolė ;)

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Įspūdingai kruopštūs ir su didele fantazija atlikti darbeliai :super: Jaučiu nemažai laiko jiems paaukojai...

Šaunuolė :flowers:

aciukas.na siaip kiekvienas sudetingesnis montazas uztrunka apie 1-2val :rolleyes: greiciau neapsisuku...na tas kur nuotaka ant suoliuko aisku greiciau pasidare:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Azen, Evai, jusu darbeliai tiesiog super :rolleyes::flowers::super: Labiausiai patiko Azen pirmas ir paskutinis darbelis, o Evo antras ir trecias, gal tik treciam nuotaka buciau padarius siek tiek gelsvesnes spalvytes, kad labiau deretu prie fono, arba fonui siek tiek buciau nuemus geltonuma, bet siaip viskas super :flowers::flowers::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nijoliux apie koki butent apdorojima nuotraukos tu kalbi? :flowers: Juk tai tik juodai balta padaryta biski gelsvumo pridaviau per gradient map ir krastai apiplauti! :super:

o cia pabandziau padaryti kazka panasaus is "Ideju kerteles" :flowers: nzn ar gavosi :rolleyes:

091fef4c05c4t.jpg

ir nzn kuris variantas geresnis ar tas blankesnis gal? :flowers:

dd97f9133ef7t.jpg

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau, kas pasidare paskutiniu metu, bet visai niekas nesikuria :flowers: Atrodo ir ideju turiu, bet niekas nelimpa ir viskas :rolleyes: Dedu keleta jusu teismui, pacios nuotraukos kokybe prasta, tad nekaip ziurisi paciuose koliazuose..Laukiu kritikos, nes jau stogas vaziuoja paskutiniu metu :flowers: Jums gal geriau matysis, kas negerai :super:

8870c3556f3ft.jpg bcc151533644t.jpg ccfa1de7b09at.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal sie geriau atrodys :flowers::rolleyes: Inetaa, tikiuosi nesupyksi, kad panaudojau tavo mergaites nuotrauka, visada norejau pabandyti ka nors pasodinti ant menulio, manau, visai neblogai pavyko :flowers: :flowers: Tik nezinau, kuris fonas graziau ziurisi - juodas ar melynas :super:

7ed6ca253dedt.jpg bd091eba7cc4t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Melysa labai grazu.Man tas blankesnis gal graziau siektiek :rolleyes:

Nicole kur pora tai man asmeniskai treciasis graziasias ir mergina sedinti atn menulio melynam fone,kazkaip graziau ziurisi :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole ten kur pora,tai man labiausiai patiko pirmas variantas,tie kiti,tiesiog dar kazkokio cinkelio prasosi! Nu cia mano akys,taip mato... :flowers:

O su mergaite,kazkaip tiesa pasakius,man nelabai atrodo,kad cia menulis,gal delto,kad apvalus ;) o siaip su melinu fonu ziurisi geriau! :D

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, patiko abu variantai :D ;) Labai gražu :flowers:

Nicole, ten kiur pora piko pirmas ir trečias ( pirmo pats avvalus tas rėmelis, gal šiek tiek švelnesnis) galetu but :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.