Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

Vauuu, Alina, tiesiog fantastika kaip grazuuuu ;) Labai patiko, kad panaudojai daugiau kontrasto ant mergytes, nor ir kokybe siek tiek nukentejo, bet is toli atrodo tiesiog super :geda: ;) ;) :cocktail::geda::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
:cocktail: na va dar vienas mano darbelis... :flowers: si darbeli padariau 2 valanda nakties kai nesimiegojo...

Labai patiko, tikrai labai grazu :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:cocktail: na va dar vienas mano darbelis... :geda: si darbeli padariau 2 valanda nakties kai nesimiegojo...

laaaabai grazu......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavos ne visai tai ka norejau padaryt....

f4bda1d8e9a1t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Evai, pati ideja super :super: Viskas gavosi puikiai, gal tik vaikiuko veidukas galetu buti sviesesnis ir as vaikiuka truputeli pamazinciau, kad atrodytu realiau, jog islenda is knygos ;) Saunuole :dance::hm::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Nicole, labai grazios nuotraukytes. Man l.grazi melynam fone, o mergaitei juodam, teks abi pasidaryt. ( O kogi cia pykt? :dance: )

Alina ir evas, nuostabus darbeliai!

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O cia mano darbelis, aisku pries jusu tai cia l.paprastutis, bet man visai nieko.

7ee8a9a6c829t.jpg

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaites... super kaip grazu..... alinos tai tiesiog pasakiskas darbelis..... :dance:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Evai, pati ideja super ;) Viskas gavosi puikiai, gal tik vaikiuko veidukas galetu buti sviesesnis ir as vaikiuka truputeli pamazinciau, kad atrodytu realiau, jog islenda is knygos ;) Saunuole :hm::flowers::super:

zinok kaip tik nenorejau labai maziuko daryt,cia kaip pasakoj islisdama mergyte vis dideja,o pacioj knygoj buvo mazyte :P :lol: veiduka bandziau kiek imanoma sviesnt,bet kai viena veido puse buna taip apsviesta sunku kazka padarytgeriau :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O cia mano darbelis, aisku pries jusu tai cia l.paprastutis, bet man visai nieko.

Inetaa, saunuole :dance:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vauuu, Alina, tiesiog fantastika kaip grazuuuu :pana2: Labai patiko, kad panaudojai daugiau kontrasto ant mergytes, nor ir kokybe siek tiek nukentejo, bet is toli atrodo tiesiog super :victory::victory::victory: :wub1: :wub1: :wub1:

aciukas NICOLE ir visom kitom uz pagyrimus...

zinai kai buvau padarius su orginalia nuotrauka ne taip ziurisi...o kai ekspromtu pridejau dagiau kontrasto tai labiau patiko ir palikau tokia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.