Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

Inetaa, sakai paprastutis, o man kaip tik labai grazus, super iskirpai ir viska suderinai, labai itikinanaciai padarei, saunuole :wub1: :wub1: :victory:

zinok kaip tik nenorejau labai maziuko daryt,cia kaip pasakoj islisdama mergyte vis dideja,o pacioj knygoj buvo mazyte :P :victory: veiduka bandziau kiek imanoma sviesnt,bet kai viena veido puse buna taip apsviesta sunku kazka padarytgeriau :wub1:

Del veiduko, tokiu atveju geriausia sudubliuoti vaikiuko sluoksni ir tada virsutini sluoksni labiau pasviesinti ir su gan didoku minkstu sepeteliu is toliau pradeti trinti, kol veiduko odos spalva supanases :pana2:

Stai kaip man gavosi :victory:

47be836e88dft.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Del veiduko, tokiu atveju geriausia sudubliuoti vaikiuko sluoksni ir tada virsutini sluoksni labiau pasviesinti ir su gan didoku minkstu sepeteliu is toliau pradeti trinti, kol veiduko odos spalva supanases :wub1:

O apie toki buda sviesinimo dar nebuvau pagalvojus. :wub1: dekui uz patarima :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Evas antras variantas ziurisi zymiai geriau!!! Labai graziai ir idomiai padarytas darbelis! :rolleyes: :rolleyes:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oooo... geras... ir as dar nebuvau girdejus tokio budo veidui pasviesinti... :rolleyes:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oooo... geras... ir as dar nebuvau girdejus tokio budo veidui pasviesinti... :flowers:

o as galvojau,kad cia as viena taip sviesinu,:mirksiukas: pati primasciau ir galvojau,kad tai tik mano ismislas... :flowers: pasirodo as ne viena tokia! :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jusu teismui :rolleyes:

2eccc69f8d4at.jpg

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grazu.... :rolleyes:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jusu teismui :rolleyes:

Pati ideja puiki ;)

Bet pvz.,as labai nemegstu clipart atba fonus mazos rezoliucijus, ( padidinai nuotraukyte, maskiukai, arkliukas ir t.t isplauke, man taip nepatinka )paskui kai atspausinsi juokio grozio nebus, vis ne paprasta nuotraukyte ir tiek :mda:

Aisku kievienam savo ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pati ideja puiki :)

Bet pvz.,as labai nemegstu clipart atba fonus mazos rezoliucijus, ( padidinai nuotraukyte, maskiukai, arkliukas ir t.t isplauke, man taip nepatinka )paskui kai atspausinsi juokio grozio nebus, vis ne paprasta nuotraukyte ir tiek :D

Aisku kievienam savo :)

Aciu Kicule uz pastebejimus,kai dariau apie tai net nepagalvojau. O dabar is tiesu kuo toliau ziurau, tuo berysio atrodo,o atsispausdint dar net ir nebandziau.

Aciu uz kritika, is to ir tobulejam ;)

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa!!! Koks grozis!!!!!

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa tavo darbai kaip visad nuostabus....Nerealus portretai tau gaunas :super:

O cia mano neseniai padarytas darbelis.

1622a7ac2d05t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.