Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

o del bumbasi veidu darbelyje, tai manau kad ji nenorejo jog jie matytusi, todel ir suliejo ;)

Kaip tik del to ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kaip tik del to ;)

na skonio reikalas ;) siaip kazkaip nesiderina paveikslelis ryskus grazus,o zmones (kaip ir pagrindas) issilieje... :a060: tik nesupik,skau tiesiog kaip is sono ziurisi ;)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na skonio reikalas ;) siaip kazkaip nesiderina paveikslelis ryskus grazus,o zmones (kaip ir pagrindas) issilieje... ;) tik nesupik,skau tiesiog kaip is sono ziurisi ;)

Na pagrindas nera issiliejes.O originale zmones yra ryskus kaip ir pats paveiksliukas :a060:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aaaaaaaaaaaa....... sitaip!!! Ispirmo netaip supratau :rolleyes: as galvojau,kad originalas toks ir yra! :rolleyes:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aaaaaaaaaaaa....... sitaip!!! Ispirmo netaip supratau :rolleyes: as galvojau,kad originalas toks ir yra! :flowers:

Taip ir pagalvvojau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkokia keista nuotaika mane persekioja, tai kuriu kazkokias nesamones :victory:

stai vienas is bevardziu siandieniniu darbu...tikiuosi lb nesmerksit...tiesiog tokia jau nuotaika :rolleyes:

51133acd0ef9t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Katcia, man tai labai ydomus ir grazus darbelis!!!

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Katcia, šis paskutinis tai nerealiai gražus darbelis :victory:, mmm... labai man tokie prie dūšios :rolleyes: ir gražiai padarytas, nauja idėja, kitoks nei dauguma, nenusibodęs, todėl ir labai įdomus :) (p.s. papasakok, kokiu principu darei :D)

O tas su eglute, ilgai nesupratau, patinka man ar ne, kažkas lyg ne taip, galvoju, gal dėl antro plano, nors ir užpilkintas, kad į akis nekristų, bet kažkaip man vis tiek trukdo :wub1:

Bumbasi, idėja smagi, gal ir atlikta nepriekaištingai, bet dėl to žmogeliukų suliejimo sunkoka įvertinti :wub1:

Visai kitaip, kai matai išbaigtą darbą... :(

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu lb uz ivertinimus visoms :flowers:

o fona is dvieju vaizdu suliejau, sviesa brushu sukuriau, tuomet spalvas suderinau su hue/saturation ir pridejau papildomu priedu, kaip zmogus ir kt. medzius islenkiau su liquify :rolleyes: na ten siaip prie kiekvienos dalies pazaidziau, kad graziau atrodytu...

P.S. stai dar vienas darbelis (vienas is kraupesniu) :rolleyes: ir mano dukterecios foto palyginimui is kurios dariau :)

0858f2ea4766t.jpg 069d4d714a95t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.