Pereiti prie turinio
vaidoska

Mūsų koliažai -2

Rekomenduojami pranešimai

pabandziau padaryti foto, kad atrodytu kaip fotosesija - studijoj

Azen, super :sird: , man labai patiko šis darbelis, taip jau tikroviškai įguldei vaikiuką į tą kilimą, jaučiu nemažai padirbėt reikėjo ;)

O cia dar vienas laukia kritikos :geda: Beje, dydis yra 1280x1024, .t.y. dariau specialiai darbastaliui, tad palikau siek tiek daugiau tuscios vietos ikonoms kaireje puseje ;)

Šitas labai įspūdingas ir tikroviškas darbelis, nerealiai patiko :sird: dėl tos sienos, tai nžn, nebent kokį perregimą šešėlį dešinėj už ekrano mest bandyčiau, tipo menama siena ar kažkas tokio, bet šiaip nežinau, man ir toks labai liuksiškai atrodo :wub1:

Peržiūrėjau visus jūsų drbelius visi labai gražūs, Nijoliux vampiriukas patiko :(

ir Nicoles paskutinis darbas puikus, toks tikroviškas, kaip tau taip pavyksta padaryti :geda:

o aš rodau savo pirmą darbuką, čia dariau savo drauges mergytei :sird:

Dėkui :) kaip pirmasis tai net labai neblogas darbelis, gražiai apkirptas, tik vaikiuko šviesumą tai pritariu Nicolei, kad reikėtų pakoreguoti, nes jis toks tamsėlesnis gavosi, ne visiškai su fonu susilieja.

Labas.Labai grazus jusu koliazai.

Sita dariau savo pazistamai

Įdomus, mistiškas ir nelabai kažkokių trūkumų matau, gal dideliam formate kokios nors spalvos ir skiriasi, bet čia man žiūrisi puikiai :)

;) PADARIAU TOKI BANDYMA...

Klasiškas darbelis, labai patiko mintis ir gražiai padarytas, jeigu galima, pasiskolinsiu šią idėją ;) Gal kartais gėlėčiau gauti šį foną? :geda: Savaitgalį eisiu draugės sveikint, pabandyčiau sukurpti jai kažką panašaus :geda:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nuostabu... as ir vis masciau apie kazka tokio... bet taip ir neismasciau iki galo ;)

o stai mano sviezias. bet man cia gavos ne visai taip kaip norejau ..........

žaismingas darbelis ir visai smagiai žiūrisi ;)

Na o aš pasinaudojau ta proga, kad šią sav turiu biuletenį (mažius serga) ir pabandžiau užbėgt dabarčiai už akių bei pažvelgt į ateitį:

e39427596157948742.jpg

49e99d35f469dda0fa.jpg

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
;) PADARIAU TOKI BANDYMA...

vauuuuuuuuuu, labai grazu :sird:

o stai mano sviezias. bet man cia gavos ne visai taip kaip norejau ..........

labai grazu :sird: toks pavasariskas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na o aš pasinaudojau ta proga, kad šią sav turiu biuletenį (mažius serga) ir pabandžiau užbėgt dabarčiai už akių bei pažvelgt į ateitį:

esi labai grazi :sird: ;) , geriau nepasenk :sird: Akys viska isduoda, tiesiog spindi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nijoliux - super... galesi senatvej palyginti... ir suzinoti ar gera esi aiskiariage ;)

o ten i ta kilima labai lengvai iguldziau... atrodo rasiau kaip tai padaraiu...

ir dar karteli aciu...

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina sau koks fainas darbelis Nijoliux.... :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
esi labai grazi :geda: :) , geriau nepasenk :D Akys viska isduoda, tiesiog spindi :D

dėkui :) vis tiek ateis laikas ir pasensim, nors ir kaip nesinori... tik buvo labai įdomu pabandyt įsivaizduot, kokia babulia tapsiu :D nusiunčiau vyrui skype ir paklausiau ar mylės mane seną susiraukšlėjusią, tai parašė, kad labai graži senutė būsiu :doh: nu vienu žodžiu neišgąsdinau :D

Nijoliux - super... galesi senatvej palyginti... ir suzinoti ar gera esi aiskiariage :D

o ten i ta kilima labai lengvai iguldziau... atrodo rasiau kaip tai padaraiu...

ir dar karteli aciu...

tikrai visai įdomi mintis, reiks gal pasidaryt popierinį variantą ir išsisaugot senatvei palyginimui :hm: bet jaučiu čia labai švelniai bjaurojau, realybėj kažin kaip bus :hm:

eina sau koks fainas darbelis Nijoliux.... :(

Ačiū :geda: man tik labai čia nepatinka akiniai, kažkaip nemoku padaryt, kad realiai atrodytų, dar mokytis ir mokytis... ir plaukai kažkokie ne visai realūs, neišbaigti...

:super: super darbelis NIJOLIUX... ir ne kiekvienas taip padarytu... :D

:hm: idejau fona prie IVAIRUS FONAI... gal rasi... ;)

Ačiukas ir didelis bučkis už foną ;) :pana3:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
13.jpg

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai gražu Azen :super::doh:

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Puikus darbeliai :doh:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciuuuu.......!!!!!!!

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.