Pereiti prie turinio
zmonike

3D iliuzijos

Rekomenduojami pranešimai

Melynam fone-lektuvas,zaliam-pauksciai... :wacko:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš to lėktuvo nu niekaip nesugebu įžiūrėt :blink:

O va tuos paukščiukus tai iškarto pamačiau, labai man patiko šis paveikslėlis, tikrai gražiai padarytas ir iki galo :wacko:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eitvyde, na jau šitam tai tikrai lengva įžiūrėti, pabandyk tiesiog žiūrėti, ne į paveikslėlį, o kiauriai per jį, tarsi norėtum peržiūrėti kompą kas už jo. Atpalaiduok akis.

ezeras ir vandeni atsispindi medziai :susigedes:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ezeras ir vandeni atsispindi medziai :tongu:

Ne ne :tongu: čia reik įsižiūrėti, ir išryškėja paskui vaizdas, kurio paprastai žiūrint visiškai nesimato :susigedes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes vikuliaa is proto isvesim... :susigedes:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eitvyde, na jau šitam tai tikrai lengva įžiūrėti, pabandyk tiesiog žiūrėti, ne į paveikslėlį, o kiauriai per jį, tarsi norėtum peržiūrėti kompą kas už jo. Atpalaiduok akis.

as ne vienam is ju net panasaus nieko i tai ka matot jus - nematau nors tu ka.......... :susigedes:

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as ne vienam is ju net panasaus nieko i tai ka matot jus - nematau nors tu ka.......... :susigedes:

Žinok aš ilga laiką irgi nieko nemačiau, visaip žiūrėjau, pagal visokias taisyklkes. Ir vieną vakarą visai netikėtai radau, bet buvau labai pavargus, nu galvoju paspokosiu, ir pamačiau įsižiūrėjus. Tai manau tiesiog reik neįtempti žvilgsnio ir žiūrėti lyg norėtum kiauriai peržiūrėti. Neįsistebėti į vieną tašką paveikslėlyje, o tiesiog žiūrėti į jį visą, man geriausiai nejudinant akių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
dar idek kokiu lengvu :D

Tai ar įžiūrėjai kas tame žaliam buvo? :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
neatidaro man ano ...

Kaip tai neatidaro?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.