Pereiti prie turinio
Nicole

Prašau įrėminti...2

Rekomenduojami pranešimai

labai grazus visu mergaiciu ireminimai :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prasau pagalbos :D . per velai tik sugalvojau, bet gal galit padaryti saldainiu popierelius krikstynoms :D sest jau krikstynos :doh::mirksiukas::rolleyes:

1365a073838ct.jpg

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

woow, kokie nuostabus darbeliai :mirksiukas::victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu prasymuka,mergaites :rolleyes: aisku jei pranesimu kiekis dar leidzia prasyti :) gal kuri apsiimtumet ireminti sunelio 2 - ojo gimtadienio foto,jei labai neapsunkinciau :unsure:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu nora ,kaip sakant prasyma .Noriu sesei padaryti staigmena,noriu padaryti jei remelius A4 formato ir noriu,kad kuri nors megina man pagelbetu :) :D >Noriu kazko grazaus.busiu labai dekinga . :D :geda: .3773c7b25965t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Angelique, Eglute0226, pasistengsiu per sia savaite padaryti :victory: Angelique, uzkrauk savo nuotraukyte ir siusk man i AZ :wub1: Eglute0226, jei nori A4 formato tada reiks originalios foto, t.y. uzkrauti reikia originaliu dydziu, dar karta perskaityk uzkrovimo taisykles paciam pirmam temos poste, gal pamirsai nuimti varneles nuo visu kvadrateliu :wub1:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Nicole buciau tau tikrai dekinga.Bandau dar karta imesti nuotraukyte. :geda: ;)

61154c15cb49bd75ec.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu labai, Eglute0226 :flowers: Pasistengsiu iki savaites pabaigos padaryti :sird: Gal turi kokiu specialiu noru, tarkim tam tikros spalvos ar tam tikru detaliu, gal nori, kad tai butu koliazas-kalendorius ar tik koliazas :flowers: Zodziu, parasyk :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu labai, Eglute0226 ;) Pasistengsiu iki savaites pabaigos padaryti ;) Gal turi kokiu specialiu noru, tarkim tam tikros spalvos ar tam tikru detaliu, gal nori, kad tai butu koliazas-kalendorius ar tik koliazas :grin: Zodziu, parasyk :lol:

Na ,kad butu grazu ir tiek.Man atrodo pas tave Nicole ir taip geras skonis tad man tikrai tiks viskas ka tu sugalvosi.Ne kalendoriaus nenoriu,nes noriu padaryti normalu paveiksla,kad galetu pasikabinti.Dekui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labutis. Nicole,matau kad turi daug darbuko, bet labai noreciau paprasyti kad radus laisvesnio laiko pagelbetum ir man. Noreciau isireminti tris sventines nuotraukas.Kadangi mano sugebejimai labai menki, o sias nuotraukytes noriu isideti i remelius tai ir prasau pagalbos. O gal kuri ir kita galetu padeti? - jus tikrai esat visos labai isradingos :wacko: :D

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Eglute0226, ivertink, ar tiks, jei ne tai parasyk, bandysiu galvoti ka kita ;)

0067a8432466t.jpg cd92eea8ad10t.jpg

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.