Pereiti prie turinio
Snapė

A. Jonaitienės padarytas nusikaltimas, skirta bausmė

Rekomenduojami pranešimai

as taip pat pries jos toki poelgi :hm: niekada nesuprasiu kaip taip galima

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gaila moters ir labai keista ir ziauru, kad gavo tokia bausme, cia nelengvas gyvenimas privede ja prie tokios beprotybes. Ir vyras, matosi, kad tikras despotas, fu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iš vienos pusės baisiesi, kokia tai moteris -motina, kuri gali atimti gyvybę savo vaikams, savo pačios rankomis, niekas į tai neturi teisės, šokiruoja, gaila vaikų, dažnai pagalvoju, kokį siaubą jie turėjo išgyventi matydami ją prieš akis, ir galbūt iškart net nesuvokdami, kad ji gali juos nuskriausti..

iš kitos pusės man gaila ir jos, kad iki tiek susisuko smegenys

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Savo vaiku nuzutimuo jokio pateisinimo negali buti, tokia tik ant elektros kedes!!! :gele: arba prie sienos ir :victory::hihihi:

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurejau as reportaza apie Jonaitiene, jos vyra ir vaikucius...

man jos gaila- jos dalykas nepateisinamas, bet kitu vaikuciu atskirti nuo mamos negalima- neleidzia tevas vaikams pamatyti mama, o jie juk nori- juk nelabai mazi vaikai suvokia,kad mama iskrete beprotybe.... gaila.... gaila ziureti kaip ta moteris kankinasi- visi mes zmones padarome klaidas, gal aptemo protas ir nesuvoke ka daranti- negalime teisti, nes patys esame nesventi ir dar nezinome kokias kvailystes galime iskresti.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat,kiek supratau,jai ir nebuvo aptemes protas-viskas sugalvota,suplanuota...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nuo 17 metu gyvenant toki gyvenima, 5 vaikai, nesupratingas vyras.... pasisuko protas. Gaila labai gaila moters. Gal ja pagydyt reiktu, o ne i kalejima, nemanau, kad kelia gresme visuomenei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vat,kiek supratau,jai ir nebuvo aptemes protas-viskas sugalvota,suplanuota...

na o as manau,kad jai aptemes protas buvo......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai man jos negaila,jau kai suzinojau koki nusikaltima padare tai apstulbau kaip dar taip imanoma :hm: aisku,ten Jonaitis gal irgi nesventas,musdavo gal ten ja, bet tai prie ko cia vaikai?Kam tuos vaikus pasmauge,o ne Jonaiti,tarkim,padure jei jau jis toks "gyvulys buvo,ir taip jos nevertino"? Vaikai cia tokiu atveju isvis ne i tema.

Ir is vis man ji kazkokia apsisaukele ir melage.. Taigi is pradziu ant to Jonaicio viska verst pradejo, pamate, kad nieko neiseina- apsiramino. Po kurio laiko pradejo kaltint esa jai labai artima zmogu, bet ji,esa,to zmogaus negali isduot,nes jie taip susitare...

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek supratau ,dabar dukra vyriausia kaltina...tai ar taip gali motina?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man jos gaila, aš jos neteisinu, bet ir neteisiu, paprasčiausiai neturiu tokios teisės

kitas dalykas ne iš gero gyvenimo tai padarė, suprantu kad taip negalima daryti ir t.t., net nėra apie ką kalbėti, tačiau ne iš gero gyvenimo žmogui susisuka protas, o be to tikrųjų jos motyvų taip niekas ir nežino, viskas pletkų lygyje, o aš dar tikiu kad tai tikrai ne jinai padarė, prokurorai bvijo pradėti tyrimą iš naujo, nes galiut įsivaizduoti kas būtų už tai kad pasodino ne kaltą žmogų visam gyvenimui

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kiek supratau ,dabar dukra vyriausia kaltina...tai ar taip gali motina?

Taip, zvilgsniai buvo nukrype i vyriausia dukra..Tai kas cia per motina?

Is vis,mano nuomone,reiketu amziams atskirti likusius vaikus nuo tos zudikes,juo labiau,kad ne vienas vaikas nenori palaikyt su ja jokiu rysiu... Beje,pamirsau pamineti,kad atsisedusi i kalejima ji norejo atimti visa turta ir laisveje esanciu vaiku.

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.