Pereiti prie turinio
Snapė

A. Jonaitienės padarytas nusikaltimas, skirta bausmė

Rekomenduojami pranešimai

Galbūt veikia jau mano profesinis išugdymas bet įrodymai šioje byloje buvo vis dėl to menki. Nekalbu apie prisipažinimą. Be to neturiu teisės sakyti kad Aukščiausias teismas suklydo.

BET. Vienas iš įtartinų dalykų yra tai kad paauglė motinos nuvarytą vidurdienį miegot į viršų nuėjo ir užmigo. Na įsivaizduokit namie, savo vaikui paaugliuj tik gryžusiam iš mokyklos, pasakot mauni miegot o jis ir nueina. Ar tai neatrodo smarkiai įtartina? Antras dalykas, smaugvirvė kuri buvo rasta kaip ta tikroji, pasirodo buvo ne ta, nes daryti dnr ir visi kiti tyrimai neatitinka. Aišku visi šie dalykai ir vienai ir kitaip gali būt susija us daugeliu žmonių, pasakojimų ir atvėju. Bet vis dėl to, nebuvo iki galo išaiškinti.

TOLIAU. Prokurorai ir tyrėjai, kitaip vadinami visi ikiteisminio tyrimo tyrėjai, nustatė kad ji kalbėjo tiesa iš to kad ji neverkė :super: Kada jai pasakė jog "jūs esat žmogžudė" Jonaitienė sureagavo niekaip. O tai kaip pagrindinis įrodymas prisipažinime.... Apie psichologinius aspektus ne man kalbėti neturinčiai tam tikro išsilavinimo, bet apie teisinius tokio pobūdžio nustatymus norėčiau smarkiai papeikti. Aišku po to ji prisipažino. BET, vėl gi kyla kitas klausimas. Kodėl jos vyriausia dukra nelankė? Niekada. Kaip tuo tarpu kiti vaikai lankė? Vėl gi, kaip ir moneta turi dvi puses. Nesmerkiu ir nesmerkščiau niekada merginos kuri nenori nieko bendra turėti su asmeniu kažkada buvusiu jos mama ir kuri nužudė jos brolius. BET, nori nenori tai žurnalistam ir vėl gi teisininkam iškyla klausimas kodėl? Gal dėl to kad ji padarė visą nusikaltimą, mama jį prisiėmė kaip pačios daryta(na parodykit kuri mama nepasielgtų taip pat, norėdama išgelbėti savo dukros likimą), ir jai tiesiog nesinori nieko apie tai prisiminti.

Tačiau, jeigu jau prisipažinai, tave nuteisė. Tai jau ir sėdėk ir tylėk, ką prisiėmei tą ir nešk. Kam dabar vėl viską kelti į viršų? Na bet kelio atgal nebėra, Aukščiausiojo teismo sprendimas neskundžiamas, tad belieka ilgi metai belangei.

Nesu nei už ją nei prieš ją. Tiesiog šiaip kelios įdomios mintys apie šį žiaurų aktą.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o man jos gaila, aš jos neteisinu, bet ir neteisiu, paprasčiausiai neturiu tokios teisės

kitas dalykas ne iš gero gyvenimo tai padarė, suprantu kad taip negalima daryti ir t.t., net nėra apie ką kalbėti, tačiau ne iš gero gyvenimo žmogui susisuka protas, o be to tikrųjų jos motyvų taip niekas ir nežino, viskas pletkų lygyje, o aš dar tikiu kad tai tikrai ne jinai padarė, prokurorai bvijo pradėti tyrimą iš naujo, nes galiut įsivaizduoti kas būtų už tai kad pasodino ne kaltą žmogų visam gyvenimui

pritariu tavo nuomuonei....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip, zvilgsniai buvo nukrype i vyriausia dukra..Tai kas cia per motina?

Is vis,mano nuomone,reiketu amziams atskirti likusius vaikus nuo tos zudikes,juo labiau,kad ne vienas vaikas nenori palaikyt su ja jokiu rysiu... Beje,pamirsau pamineti,kad atsisedusi i kalejima ji norejo atimti visa turta ir laisveje esanciu vaiku.

nu nesuprantu iš kur tas tikrumas, ir kaip ji tą turtą atimti galėjo?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu nesuprantu iš kur tas tikrumas, ir kaip ji tą turtą atimti galėjo?

Na,kiek zinau,ji sake,kad visas turtas yra jos t.y. namas, gyvuliai ir pan(ji viena viska priziurejo,o vyras,esa tik girtavo ir smurtavo),ji norejo,kad viskas butu parduota ir visi pinigai butu atsiusti jai i kalejima :mirksiukas: Kitas klausimas:jei,kaip ji sake,vyras tik girtavo,o ji namus ir vaikus priziurejo,is kur tie pinigai pragyvenimui? Nu akivaizdus melas... Bet tai visa laime kad,neatime to turto-teismas nepatenkino jos noro,truko irodymu :mirksiukas: kitu atveju vargsai like vaikai butu isvezioti po globos namus.. O dabar bando gyventi is naujo su tevu:)

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai,kad tas tevas geras alkoholikas yra-paziurejus i jo veiduka daug ka galima pamatyti, kad jis nesuper tevas..... o pries kameras galima vaidinti ir angela.... tik nesakykit, kad viskas del nervu, del zmonos padaryto nusikaltimo.....nors labai abejoju,kad tai zmona padare ta nusikaltima- kazkodel man atrodo,kad vyresnioji dukrele.... matyt labai gera dukra yra,kad motina nusprende paviesinti teisybe.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kam mergaitei tada tuos broliukus zudyt?? tiesiog nera priezasties...O Jonaitienei priezastis buvo.

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as mastau kad gal jai gerokai protelis aptemes buvo :rolleyes:

nes kazkaip as galvoju kad jei ji spicialiai butu dariusi tai butu sustojusi,nes vaikai visgi sauke reke maldavo nedaryt nieko...butu sustojusi gi gal...

sveiki protu nelabai suvokiamas ivykis,nes ji juos nesiojo gimde augino..man kazkas sitoj istorijoj ne taip :flowers:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip jums paskutinis "bajeris", kurį Jonaitienės globėjai paskelbė- Jonaitis tvirkino savo dukrą :wub1:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa, dėl Jonaičio: iš karto po to įvykio bendradarbės vyras pasakė, kad yra tekę su juo susidurt. Kažką ten jiems atveždavo, dabar jau nepamenu, jie autoservisą turi. Tai sakė normalus žmogus, kaip ir visi. Kas ten žino, koks jis namie, bet jo nuomone, jis toks, kaip kiti vyrai. Tada dar nebuvo kalbų apie jo smurtą ir pan.

Jonaitiene kažkodėl aš netikiu. Man ji- gera aktorė

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kaip jums paskutinis "bajeris", kurį Jonaitienės globėjai paskelbė- Jonaitis tvirkino savo dukrą :flowers:

Pati dukra juokiasi is tokiu kalbu...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia jau niekas nežino, tik jie patis kas ten ir kaip ten :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia net kalbet apie tai...

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.