Pereiti prie turinio
aougous

mergina idealiam vyrui (:

Rekomenduojami pranešimai

fenomenalu, pasirodo, mes iš vieno univero.. bet aš tai tikrai jo neatsimenu niekaip..

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
oj o man tai asmeniškai nepatinka tas piršliavimas, na, aišku, jei žmogus pats prašo tai gal.. bet kai mane nuolat bando su kuo pažindinti bet su potekstėm, tai pykstu :flower:

na čia kadangi esu netekėjus ir neturiu vaikino, tai žmonėm maga supiršti :super: Dbr vieno vaikino mama pristojo, kad nori, kad būčiau jos marti :super::D:D ne esmė, kad man tas jos sūnus ryškiai ne mano skonio..

Visa esmė ir yra, kad gali padėti kitam tik tada, kai jis prašo...

Piršau vieną savo draugą draugei, bet jis jai netiko dėl vienos priežasties- pasaulėžiūros nesutapo... Ji nori tik sektanto iš "Tikėjimo žodžio". Matyt, taip ir liks senmergė... Lituanistė taip pat...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi kiekvienas daro savo pasirinkimus juk :flower: o tų tikėjimo žodžio pilaitėj sektantų gi pilna - čia juk jų bažnyčia yra tai gal siųsk ją į pamaldas tenais :super:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taigi kiekvienas daro savo pasirinkimus juk :flower: o tų tikėjimo žodžio pilaitėj sektantų gi pilna - čia juk jų bažnyčia yra tai gal siųsk ją į pamaldas tenais :super:

Tas pamaldas ji lanko daug metų. Aš ją pažįstu nuo studijų laikų.

Man tik liūdna, kad žmogus įstato save į tokius siaurus rėmus...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bet realiai, jei ji ras ne sektantą - tai nieko jiems gi ir neišeis.. Nes paprastai tie sektantai būna labai kategoriški, o jei žmogui tai nepriimtina, tai ką jie kartu veiks? jai tada arba iš sektos lįsti arba rasti tokį patį paplaukusį - kad rastų bendrus interesus.. abu tada pamaldas lankytų prašytų aukų už tyrą meilę, atvirukus darytų.. nu kalikiai skamba bet tokia tiesa..

ok bėgsiu, pasidariau sau laisvadienį, tai reik pasinaudoti <_>

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na bet realiai, jei ji ras ne sektantą - tai nieko jiems gi ir neišeis.. Nes paprastai tie sektantai būna labai kategoriški, o jei žmogui tai nepriimtina, tai ką jie kartu veiks? jai tada arba iš sektos lįsti arba rasti tokį patį paplaukusį - kad rastų bendrus interesus.. abu tada pamaldas lankytų prašytų aukų už tyrą meilę, atvirukus darytų.. nu kalikiai skamba bet tokia tiesa..

ok bėgsiu, pasidariau sau laisvadienį, tai reik pasinaudoti <_>

Painiojiesi- atvirukus munistai dalija.

Gaila, kai protingos merginos į rėmus pasitupdo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok žinosiu, kad munistai :rolleyes: Na bet jie galės kažko įdomesnio sugalvoti:)

nu matai, protas yra protas, išmintis yra išmintis, o sektos užpudrintos smegenys yra sektos ... ji jau, matyt, ir pasaulį kitaip regi. Gal išeitų iš tos sektos, gal norėtų paprasto žmogaus, nebūtinai kokiai religijai priklausančio. Toks jau jos apsirinkimas, Gal tai merginai labai pagalbos reiktų..

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o kita vertus, jei plačiai mąstytų - tai dar sunkiau rastų. O taip žino tiesiai šviesiai ko nori. Ne didelė bėda.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakai- pagalbos reiktų. Padėti galima tik prašančiam žmogui...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai reikia kažką daryti, kad ji susivoktų, nors tai labai sudėtinga, kol žmogus nesusivokia, jam jokios pagalbos ir nereikia ir nieko jis neprašys :wub1:

oj va man reik pagalvos - ranką truputį išsisukau - važiuoju pas chirurgą... nes skausmas tai nerealus

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viso pasaulio neišgelbėsim... Kiekvienas turi savą galvą ant pečių...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomi temele- bet idomiau paskaityt cia vykstancias diskusijas :wub1:

as kandidatu neturiu kolkas :wub1:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.