Pereiti prie turinio
kicule

Pradedančiųjų kūryba -2

Rekomenduojami pranešimai

Mėginau pirmą kartą daryti pakvietimus,va kas gavos

40e7c8c9ac53t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar vienas

926de40cc4ab.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau daryti saldainių popieriukus, tik nežinau kokio dydžio juos daryt ... Dariau pagal kažkokį šablonėlį, bet kai pabadžiau atspauzdint, tai nelabai gavosi 9x13 per didelis, kiti per maži:doh: .... Gal kas gali ką nors patart?... :flowers:

Žinoma galima žaist per wordą, bet gal yra geresnis variantas? Taigi mano pirmieji bandymai:

bcb9961e6383t.jpga2f26d23be46t.jpg

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bandžiau daryti saldainių popieriukus, tik nežinau kokio dydžio juos daryt ... Dariau pagal kažkokį šablonėlį, bet kai pabadžiau atspauzdint, tai nelabai gavosi 9x13 per didelis, kiti per maži:doh: .... Gal kas gali ką nors patart?... :flowers:

Žinoma galima žaist per wordą, bet gal yra geresnis variantas? Taigi mano pirmieji bandymai:

bcb9961e6383t.jpga2f26d23be46t.jpg

Sveika. Pati neseniai išmokau tuos popierėlius daryt.

Matmenys 8,5x10,3cm. O kaip toliau daryt, reik aiškint nemažai. Reikia popieriuką išsimatuot kiek cm yra viršus ir apačia, kiek šonai. Po to tuos matavimus nusibraižyt photoshop'e. Nemoku paaiškint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar nera jums taip,kad issimatavus viska tiksliai ir atspausdinus gaunas didesnis nei turetu but? Kai dariaus sokolado sablona,tai kelis kartus spausdinaus kad atitaikyt galeciau i formas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O ar nera jums taip,kad issimatavus viska tiksliai ir atspausdinus gaunas didesnis nei turetu but? Kai dariaus sokolado sablona,tai kelis kartus spausdinaus kad atitaikyt galeciau i formas :rolleyes:

Aš dariau tetai, jos sūnaus auklėtojai, tai sakė jau atsispausdino ir viskas labai gerai tiko :flowers:

Čia pirmasis mano blynas:

c29d9acba667.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sunrise, sveikinu "su pirmu blinu" <_>

Man spalvu per daug... "Siokia tokia makalyne" gavosi :rolleyes:

Nesupyk uz komentara :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sunrise, sveikinu "su pirmu blinu" :flower:

Man spalvu per daug... "Siokia tokia makalyne" gavosi <_<

Nesupyk uz komentara :rolleyes:

O man patinka :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

radau šablona,tai mėginau pasidaryti,atsispauzdinti nemėginau,tai nežinau,kaip gaunasi.

afc96dbb90act.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar viena šiandienos darbelis

7ec2463a130bt.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ingula labai grazus kvietimas, mielas toks :rolleyes:

Virginijak labai grazu

O ar nera jums taip,kad issimatavus viska tiksliai ir atspausdinus gaunas didesnis nei turetu but? Kai dariaus sokolado sablona,tai kelis kartus spausdinaus kad atitaikyt galeciau i formas :mirksiukas:

na gali buti, kad rezoliucija per didele

o siaip man labai keista kodel reikia naudoti cia rezoliucija 300, kai tuo tarpu fotosalone spausdinant reikia 320. mb dirbo ir dirba su foto ir visada stato tik 320, nes jis atitinka realu dydi.

tai va kaip yra istikro nezinau, bet pati kiek susiduriau 300 uztacius tikrai foto buna didesne, nei uztatcius 320. dariau krikstynom savo merginai ant a4 isakymus krikstateviams su 300rezoliucija, tai i remeli foto netilpo. teko pakeisti rezoliucija i 320 ir spausdintis is naujo

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.