Pereiti prie turinio
ewerra

prisiminus savo vestuves

Rekomenduojami pranešimai

Ačiū Dievui nei maniškio tėvai nei mano į vestuvių planavimą nieks nesikišą :super: Na bandė kartą mama mano, aiškindama kad vestuvėm reik maždaug 20 tortų :hm::hm: Nu bet greit ir buvo nuleista :super:

Na pažystat mane, man ant galvos neužlips nieks, taip ir tėvai, jo tuo labiau :lol:

Indrute prajuokinai :hm:

O kodel butent 20 tortu? :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Indrute prajuokinai :hm:

O kodel butent 20 tortu? :hm:

Nu tai daug svečiai valgo :hm: :lol: :hm: nu ką žinau žodžiu vestuvėse turi netrūkti nieko :super::super:

Aš aiškinu kad reik skaičiuoti žmogui 100g., o mano mama sako žmogui vos ne geras psukilis :lol:

Na bet jau išsiaiškinom :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes irgi darysime taip, kaip patys norime. O vyro tevai dar ir nezino kur bus vestuvinis vakarelis, tai jauciu kai suzinos tai liks nepatenkinti :hm: bet zinok visai del to nesuku galvos :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes irgi darysime taip, kaip patys norime. O vyro tevai dar ir nezino kur bus vestuvinis vakarelis, tai jauciu kai suzinos tai liks nepatenkinti :hm: bet zinok visai del to nesuku galvos :super:

Teisingai :hm:

Man ir kazkada pries mano vestuves... siule kaime daryt :hm: nu jau ne :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jetau, Oksana :o isivaizduoju, kaip nesmagiai turejai jaustis :D Nu sakes, as kai paklausau, kaip visiems tevai diriguoja, kokios vestuves turetu buti, tai mane tik dar labiau nervas ima :D ..Nu tikrai, jau as tai nedarysiu pagal savo tevus, nors ir labai sirdi skaudetu, kad jie nepatenkinti bus..Noreciau savo vestuves prisiminti visa gyvenima ir dziaugtis, kad pasidarem taip, kaip mes norejom, o ne kazkas primete mums savo norus :P

ttaip viska suprantu, bet kai mes buvome toli tai tevai padejp...mano tevai viska gerai padare taip kaip mes norejome, o vyro tevas sss male konkretu :D jis uzsake limuzina dave uzstata ir poto kai mes grizome jis reikalavo is musu pinigu kuriuos jis isleido, na tai mes ir grazinome iskarto tuos 200 lt. jo tevas finansiskai ne kiek neprisidejo, o diktavo, kad tik jam geda nebutu..... mano tevai prisidejo siek tiek- mes norejom grazinti, bet jie ne kapeikos nepaeme is musu..... :geda:

as savo tevams taip pat pasakiau-bus taip kaip norime mes, o ne jus..... o vyro tevui nusispjaut buvo, nors pabaigoj oraganizavimo apsodinau siek tiek....istiek padariau savaip-tik gaila nebuvo laiko ieskotis kitos sventimo vietos.... :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes irgi darysime taip, kaip patys norime. O vyro tevai dar ir nezino kur bus vestuvinis vakarelis, tai jauciu kai suzinos tai liks nepatenkinti :geda: bet zinok visai del to nesuku galvos :D

o tai kur tavo vestuves bus?

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tai kur tavo vestuves bus?

kaimiskoje sodybeleje..

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaimiskoje sodybeleje..

Ledi_x, papasakok, kokioje sodyboje? Kur? Kiek kainuoja žmogui? Ar su maistu?

Na viską viską papasakok :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi smalsu pasidare :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes irgi darysime taip, kaip patys norime. O vyro tevai dar ir nezino kur bus vestuvinis vakarelis, tai jauciu kai suzinos tai liks nepatenkinti :mirksiukas: bet zinok visai del to nesuku galvos :super:

na dar vienos vestuves nusimato :super: ,tikrai Ledi_x kokia tu slapuke :victory:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ledi_x, papasakok, kokioje sodyboje? Kur? Kiek kainuoja žmogui? Ar su maistu?

Na viską viską papasakok :lol:

Indrute tai paprasta kaimo pirtele, be jokiu patogumu, isskyrus tai, kad yra ant upes kranto, grazi aplinka, aplinkui miskas. Maista vesimes savo, indus nuomuosime ir kainuos tik "kapeipas" :doh: Matai, tai nebus iskilmingos vestuves su balta suknele, darome sau baliuka, kad galetume :super: pasilinksminti :doh:

na dar vienos vestuves nusimato :mirksiukas: ,tikrai Ledi_x kokia tu slapuke :victory:

Neila, as jau esu rasiusi, tik tu gal neskaitei? :doh:

Aha, Ledi_x, greitai pasakok, nebuk slapuke :geda::super: , mes vyro tevams nesakysim :doh::geda:

galite ir papasakoti, tai mums nereikes pasakoti :doh::doh: ;)

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.