Pereiti prie turinio
Jarmina

Kiaulių gripas!!!!

Rekomenduojami pranešimai

Gal norit kas su manim susitikti, tik pries savaite gryzau is JAV tai pilna virusu nesioju as :flowers: :flowers: :flowers:

Ai man tai kaip sakant dzin tie visi virusai, nu susirgsim susirgsim, niekas neapsaugotas nuo tokiu dalyku, eidamas gatve gali koja pakrypti ir uzsimusi, kaip lemta taip ir bus.....

10 už humorą, nulūžau :flowers: :lol: :lol:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai ištikrųjų baisūs tokie dalykai, gaila vaikų kurie suserga

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau toki lygi pasieke, kad kosmaras.

anglijoje jau 8 sergantys yra...... jeigu yra 8 vadinasi bus ir daugiau- bijau del vaiko del seimos ir artimuju :victory::hihihi: :)

noretusi,kad viskas apsiramintu, kad praeitu sita epidemija, infekcija.

anglijoje jau visas kaukes burnai ispirktos, kurios filtruoja ora. o mums uz menesio skristi i lt reikia, o oro uoste visokio zbrodo yra........

baisu is namu islisti.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tiktai įdomu kiek teisybės visame tame yra, aš vistiek tikiu kad čia viskas daroma dėl kažkokios kažkam naudos :flowers:

gal tikrai kažkada ateis pasaulio pabaiga :flowers:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man tiktai įdomu kiek teisybės visame tame yra, aš vistiek tikiu kad čia viskas daroma dėl kažkokios kažkam naudos :flowers:

nenoriu net apie pasaulio pabaiga galvoti, nes gyvenimas toks nuostabus is tikruju-na neskaitant tokiu dalyku kaip ligos.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jau toki lygi pasieke, kad kosmaras.

anglijoje jau 8 sergantys yra...... jeigu yra 8 vadinasi bus ir daugiau- bijau del vaiko del seimos ir artimuju :flowers::flowers::flowers:

noretusi,kad viskas apsiramintu, kad praeitu sita epidemija, infekcija.

anglijoje jau visas kaukes burnai ispirktos, kurios filtruoja ora. o mums uz menesio skristi i lt reikia, o oro uoste visokio zbrodo yra........

baisu is namu islisti.

Siuo metu paskelbtas jau nebe epidemijos bet pandemijos lygis, o tai reiskia kad ziauriau nei uz epedemija. Pandemija buvo pvz maro....

Bet, vis del to tai nera pandemija, kol mire tik 3 asmenys nuo sios ligos. Be to dar itariama kad nuo sios.

O ir labai geras triukas tokie dalykai farmacininkam ir mokslininkam kurie kuria vakcinas. Kad ir lietuva skyre 3 000 000lt kiauliu gripo gydimui ir tyrimui. Na ar tai neskamba truputi juokingai ir itariai?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kad ir lietuva skyre 3 000 000lt kiauliu gripo gydimui ir tyrimui. Na ar tai neskamba truputi juokingai ir itariai?

būtent, įdomu ką jie gydys su šitiek pinigų :flowers: šitokios ligos labai palankios pinigų plovimui :D

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali but kad tai akiu dumymas, bet kad nuo akiu dumyumo nemirsta zmones....

pries skrydi i lietuva nusipirksiu vandeniui atsparias kaukes, ir ranku dezinfekatoriu...... nes bijau paniskai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip kartas nuo karto virusai keičiasi, ar kaip čia tiksliau išsireiškus ir paprasti vaistai kuriais žmonės gydėsi tampa nebeveiksmingi, reikia naujų.Valstybė kaip eilinį karta nepraleis progos pasipelnyti.Štai tokia mano nuomonė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkur skaiciau,kad ta liga atsirado ne is kiauliu - kad buvo pakeistas ginklas su sita liga i ora........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.