Pereiti prie turinio
vėja

Plepys ar tylenis?

Rekomenduojami pranešimai

man tai būtų geriau plepys, nes pati esu pleputė, tai turėčiau su kuo ištisai plepėt :rolleyes:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
man tai būtų geriau plepys, nes pati esu pleputė, tai turėčiau su kuo ištisai plepėt :rolleyes:

Aš irgi taip pat galvojau, bet dabar galvoju juk nebūtų kas klauso :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu taip, čia ir logiška :rolleyes: man geriausia kai aš susitinku su viena drauge, tai aš vis pasakoju pasakoju, o ji po to man sako: kaip man su tavim fainai, tu vis šneki ir šneki :lol: :boredom:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mes su drauge tai šnekam sinchroniškai :rolleyes: Nu tikrai ji kalba savo aš savo, ir abi suvokiam ką kuri sako. Aišku, būna ir dialogų, bet tiesiog kalbam vienu metu, ir žinom, kad viena kitos klausom, atsakom :lol: Ypač čia naujienos ir įspūdžiai būna kad vienu metu - ji savo, aš savo, o paskui juokiamės. O tarp žmonių jau visi žino, kad kalbam sinchroniškai choru tuos pačius sakinius, žodžius - visad klausia jūs susitarėt taip kalbėti? :boredom: Tiesiog - tie patys atsakymai, ir mintys vienodos, ir reakcijos (na aišku, ne totaliai visada :victory:)

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.