Pereiti prie turinio
simple_girl

tiesiog man tai patinKA

Rekomenduojami pranešimai

Tai apie ka tema :wink:

Tema apie tai,kad simple_girl taip protingai ra?o,kad ne kiekvienam mirtingajam lemta jos mineio protinguma suprast.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hm....gal ir tiesa sakai kad ne kiekvienam lemta suprasi.nes kaip matau niekas ir nebando to padaryti. :doh wisi tik raso kad tokia tema buwo ,arba nesupranta apie ka...o gal nori parodyti emocijas...nzn kaip norite taip ir supraskite sia tema... :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

simple_girl,jeigu tu moketum ra?yti lietuvi?kai,tada visi suprasto,ka tu nori pasakyti :brunette:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kaip tada as rasau?

Kitaip

Turiu Vilniuj pusseserę 15-kos metų su kuria susirašinėju el.paštu, tai va ji irgi taip rašė (vietoj "V", rašė "W"; "nežinau"-"nzn"vietoj "i" daug kur "j", nerašė lietuviškų raidžių ir t.t.) kol velnių negavo :brunette:

Stenkis rašyti, beveik kaip lietuvių kalbos pamokoj, tada kiti tave lengviau supras :mirksiukas[1]:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei as rasau kaip kam nors nepatinka as nekalta.rasau taip nes toks iprotis mano jau labai seniai.....labai labai seniai...taigi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu ra?ai taip kaip tau patinka,o ne taip,kaip reikia,bent tada nesiskosk,kad niekas tav?s nesupranta.Perskaieius tavo eilin? ?inut? kyla siaubo busena,negi gali buti ?mogus toks nera?tingas,o a ?inutes turina tada nelabai i?eina gilintis.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei man kitap neiseina.atrodo taip kad wis kaskam neitinku...negi wisi tobuli?man tuoj atrodys,kad daug kas taip manys....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jeigu ra?ai taip kaip tau patinka,o ne taip,kaip reikia,bent tada nesiskosk,kad niekas tav?s nesupranta.Perskaieius tavo eilin? ?inut? kyla siaubo busena,negi gali buti ?mogus toks nera?tingas,o a ?inutes turina tada nelabai i?eina gilintis.

Na kad cia nerastingumas tai tikrai nepasakyciau. Mano dauguma draugu taip raso, kuriems per 26 metai ir dirba ofisuose :this[1]:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na kad cia nerastingumas tai tikrai nepasakyciau. Mano dauguma draugu taip raso, kuriems per 26 metai ir dirba ofisuose :this[1]:

aciu uz pritarima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nzn kaip norite taip ir supraskite sia tema... :mirksiukas:

Kaip supratau ir pati nelabai ?inai apie ka tema :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip supratau ir pati nelabai ?inai apie ka tema :wink:

na seip pati zinau apie ka ,taciau nenoriu nei aiskinti ,nes tada vel kas nors sakys ,kad tokia tema buwo ar pan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.