Pereiti prie turinio
etaruj

Etaruj galera...

Rekomenduojami pranešimai

geras :flowers: ale drasios gulbes, ot laikai atejo :flowers: foto super

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Etaruj o man ten kur tu nuotrukoje,tai viskas super,isskyrus antro plano,statulos tos kazkaip blasko akys... :flowers: manau be ju butu dar geriau! O pati atrodai super!!! :flowers:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tai ir negeriausias sprendimas, reiks pamažinti antro plano aštrumą.... :super: :super: .....nesigauna pakeisti kompozicijos, vyras mato kitaip :doh: per centra, arba įspraudžia nosim i fotkės rėma :blink: ... :flowers: Koks nuostolis buvo, kai radau gerą savo kadrą ir iš galvos man kyšo vėliavos kotas..... :lol: ....Vyras nejučia pasitraukė iš taško kur jį pastačiau ir psio... :)

Pasitaisiau... :)

15dpbvl.jpg

Čia iš didelės fotkės liko tik trečdalis.... :flowers:

oi6eps.jpg

Redagavo etaruj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:flowers: prajuokinai tu mane su sao tu vyru...

Gal ir geriau...bet norietusi,kad ju visiskai nebeliktu... tik tos grotos (vartai) :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:super: prajuokinai tu mane su sao tu vyru...

Gal ir geriau...bet norietusi,kad ju visiskai nebeliktu... tik tos grotos (vartai) :super:

A...ne dėl vartų tai nesutikčiau, būtent jų norėjosi.... :flowers: bet va užrašus visokius po mozoliu klonavau.... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visai neblogai dabar žiūrisi :flowers:

Nors ir pirmai niekas neužkliuvo :super:

p.s. o to vėliavos stiebo kur virš galvos pašalinti neišeina? :flowers:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tai visai neblogai dabar žiūrisi :lol:

Nors ir pirmai niekas neužkliuvo :)

p.s. o to vėliavos stiebo kur virš galvos pašalinti neišeina? :blink:

....o bože...kiek darbo...ten ji tokia ddiiiidddelė , ne tik kotas, dar trispalvė plevesuoja.....nuklonuoti gali, alia, dar vis putoju viduje, dėl "protingo" kadro.... :super: Už tai nelendu prie tos nuotraukos.... :flowers:

Beje klausytoja esi gera, .....gal per daug informacijos vienam kartui....sunku susidėlioti kas kur + dar stresuoji per anksti,...laiko yra , prasifotografuosi.... :flowers: DAUGIAU REIKIA fotkint....daryk akciją , sufotograguok visus savo pažystamus.... :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A...ne dėl vartų tai nesutikčiau, būtent jų norėjosi.... :flowers: bet va užrašus visokius po mozoliu klonavau.... :super:

Neeee...tu ne taip supratai! As ir turiejau omeni,kad vartai,grotos butu,o tos statulos,pasalinciau. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neeee...tu ne taip supratai! As ir turiejau omeni,kad vartai,grotos butu,o tos statulos,pasalinciau. :flowers:

Labai jau reikli tu :flowers: gal tada paprasčiau kitus vartus susirasti, prie kurių pozuot :super: :super:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

.... man taip reikėjo, ypač antroje nuotraukoje, tai antarplanis elemntas, pagyvinantis kompoziciją, ... :flowers:

Kreipiu kitaip....juk visą laiką nefotografuosi sterilioje aplinkoje, kur konkretus portretavimas, kas bus kai reik tai padaryti minioje ar sukūrti foto pasakojimą kur daug visokių antraplanių elementų, kurių negali pašalinti?...Ir dar vienas dalykas kai tai darai pats, ir kai tai daro žmogus kuris nejaučia kadro ir neieško rakruso...... :super: ....Čia aš žinoma , nepiktai, jei taip pasirodė, nesu iš tų kas saldžiai kalba .... :super: :blink: :lol: Ec trauk mane trejos devynerios... :)

Va taip mano vyras įsivaizduoją nuotrauką visu ūgiu ...o man beliek suktis iš padeties,,,,c88d9c7a46b32186d8d361bb6fe77f63.gif

4j9em1.jpg

Redagavo etaruj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia Nijoliux pričiupo kai bambu, ką tu čia moteriške fotografuoji, ko čia gulbės atsuko savo užpakalines plunksnas, kokie mano murzini batai, ir akiniai zarazos nuo nosies krenta... :flowers::flowers:

2ij6zc7.jpg

Modelių netrūko... :super:

2ic3bew.jpg

wqxc9l.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.