Pereiti prie turinio
Nicole

Plaukų tiesinimui skirtos priemonės

Rekomenduojami pranešimai

Isigijau kaip man atrodo pati geriausia ir nuostabiausia tiesintuva plauku :geda: issitiesint plaukus uztrunku maksimum 10 minuciu pati!!!!

Kaip pagalvoju kiek laiko praleisdavau prie savo seno tiesintuvo tai net nupurto :lol:

Tiesintuvas stai toks :

babyliss-pro.JPG

Priemones naudoju CHI.

156463.jpg

153852.jpg

Taip pat turiu dar ir kauke CHI firmos, bet man nepatiko ji, nors naudojau dar tik viena karta, bet tokia nu idomi sakyciau :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Isigijau kaip man atrodo pati geriausia ir nuostabiausia tiesintuva plauku :geda: issitiesint plaukus uztrunku maksimum 10 minuciu pati!!!!

Kaip pagalvoju kiek laiko praleisdavau prie savo seno tiesintuvo tai net nupurto :lol:

Tiesintuvas stai toks :

babyliss-pro.JPG

Priemones naudoju CHI.

156463.jpg

153852.jpg

Taip pat turiu dar ir kauke CHI firmos, bet man nepatiko ji, nors naudojau dar tik viena karta, bet tokia nu idomi sakyciau :hm:

vis galvoju,galvoju reiktų man įsigyti tiesintuvą.o šitą apie kurį parašei kiek jis kainuoja?kur pirkai?:)

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As si tiesintuva pirkau ne lietuvoje, tad nezinau kainu lietuvisku :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu panašu, tik juoda :) Kaina apie 200lt, man labai jis geras :geda:

Ateiti planuoju dar nusipirkti Suntaci, ištikruju ir namu salygom labai tiktu, nes ir garbanėles labai gražias padaro jei reikia.

Suntachi_AT-22020R__1.jpg

Dar mastau apie Corioliss :lol: Tik kainytė jo...ne kieviena įperkama (apie 400lt)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As si tiesintuva pirkau ne lietuvoje, tad nezinau kainu lietuvisku :geda:

aaa...viskas aišku :lol:

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Turiu panašu, tik juoda :lol: Kaina apie 200lt, man labai jis geras :geda:

Ateiti planuoju dar nusipirkti Suntaci, ištikruju ir namu salygom labai tiktu, nes ir garbanėles labai gražias padaro jei reikia.

Suntachi_AT-22020R__1.jpg

Dar mastau apie Corioliss :hm: Tik kainytė jo...ne kieviena įperkama (apie 400lt)

na viskas kaip gundausi :lol: labai jau užsimaniau reikės pasižiūrinėti :)

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laura, šis suntachi kaina 239

SUKURTAS PROFESIONALAMS, TAČIAU PUIKIAI TINKA NAUDOTI NAMUOSE! (Profesionaliam naudojimui, Profesionalus)

• Ilgaamžių ir visiškai keramikinių kaitinimo plokštelių plotis 20mm:

- Visiškai keraminės kaitinimo plokštelės nepadengtos jokiomis kitomis medžiagomis ir yra nedažytos, kad būtų idealiai paskirstoma šiluma. Šios kaitinimo plokštelės išties ilgaamžės!

• Kaitinimo plokštelės užapvalintos - viena į išorę, kita į vidų (kad gražiai prisiglaustų)

• Keramikinė-Joninė sistema (Ceramic Ionic system):

- Keramika išskirs neigiamus jonus, dėl ko plaukai mažiau elektrinsis, taps gyvybingi, žvilgantys, ilgiau išliks norima forma.

• Temperatūros kontrolė:

- Naudojimo temperatūra pasiekiama per 30 sek.

- Automatinė temperatūros fiksavimo sistema.

- Reikiamos temperatūros reguliavimas iki 200°C (pagal poreikius).

• Besisukantis aplink savo ašį (360° kampu) elektros laidas, apsaugos nuo susinarpliojimo (susiraizgymo)

• Išsiskiria savo lengvumu

Panašus kaip Snapės, aš turiu, labai patinka :geda: BabylissPro

BAB2073E1.jpg

Aprašymas, Video

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Laura, šis suntachi kaina 239

SUKURTAS PROFESIONALAMS, TAČIAU PUIKIAI TINKA NAUDOTI NAMUOSE! (Profesionaliam naudojimui, Profesionalus)

• Ilgaamžių ir visiškai keramikinių kaitinimo plokštelių plotis 20mm:

- Visiškai keraminės kaitinimo plokštelės nepadengtos jokiomis kitomis medžiagomis ir yra nedažytos, kad būtų idealiai paskirstoma šiluma. Šios kaitinimo plokštelės išties ilgaamžės!

• Kaitinimo plokštelės užapvalintos - viena į išorę, kita į vidų (kad gražiai prisiglaustų)

• Keramikinė-Joninė sistema (Ceramic Ionic system):

- Keramika išskirs neigiamus jonus, dėl ko plaukai mažiau elektrinsis, taps gyvybingi, žvilgantys, ilgiau išliks norima forma.

• Temperatūros kontrolė:

- Naudojimo temperatūra pasiekiama per 30 sek.

- Automatinė temperatūros fiksavimo sistema.

- Reikiamos temperatūros reguliavimas iki 200°C (pagal poreikius).

• Besisukantis aplink savo ašį (360° kampu) elektros laidas, apsaugos nuo susinarpliojimo (susiraizgymo)

• Išsiskiria savo lengvumu

Panašus kaip Snapės, aš turiu, labai patinka :flowers: BabylissPro

BAB2073E1.jpg

Aprašymas, Video

dėkui už info labai gerai aprašytą :flowers:

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.