Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Grožio fabrikas

Rekomenduojami pranešimai

Per reklama rode,kaip vyri?kiui su va?ku nugara depiliuoja...nu sadistai kokie,negi negalima buvo su kremu nudepiliuoti visiskai neskausmingai.Ir aplamai-man jis plaukuotas visai simpati?kai atrode,a? jo ?monos vietoj prie tokio dalyko nesikabineeiau.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NA ar ziurejot GROZIO FABRIKA kai su merginom is kelias i zvaigzes rode?kaip jum ispudziai?pagal mane taj nelabai ka ir pakeite..RAminta man atrodo labiausiai pasikeitusi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pra?iopsojau :doh , o kam ka dare? papasakok :geda

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visom dare masazus ivairiausius.tajp pat visom isbalino dantis. .Donatai istiesino plaukus ir ivere dar 3 auskarus i ausi.man atrodo tik tiek.Vilijai ivere 3 auskarus truputi pakirpo plaukus,padaze plaukus.Dangei nemaciau pati nes praziopsojau...tik man atrodo kiek zinau jai pataise kad nebereiketu akinuku nesiot :geda Ramintai perdaze plaukus ir padare chemini susukavima .dar ten kaska ji kalbejo apie pagurkli kad kaskuo per didelis tai man atrodo numazino.o Eglijai tajp pat nemaciau ka padare...tai gal kas viska matet?labai noriu suzinot ka kitom padare.ir pati jauciu nelabai tikslei parasiau ka padare :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi galima ta laida per tv.lt pa?iuret.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
NA ar ziurejot GROZIO FABRIKA kai su merginom is kelias i zvaigzes rode?kaip jum ispudziai?pagal mane taj nelabai ka ir pakeite..RAminta man atrodo labiausiai pasikeitusi

as ir kazkaip nepastebejau didesnio pasikeitimo :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar žiūrėjote "Grožio fabrikas2. Medicininės istorijos". Kokie įspūdžiai?

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ar žiūrėjote "Grožio fabrikas2. Medicininės istorijos". Kokie įspūdžiai?

Ne... labai gaila bet nemaciau. O kokiom dienom rodo?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šeštadieniais 17:45. Mano nuomone, labai nepatogus laikas. Ir regis nekartoja...

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.