Pereiti prie turinio
kicule

Mano geriausi forumo draugai

Rekomenduojami pranešimai

Man taip pat malonu su jumis bendrauti Visais. Aeiu  kad priemet a savo bura, kad palaikete kai buvo nedrasu  :)

Man visai nebuvo pana?u,kad tau buvo nedrasu :)

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Man taip pat malonu su jumis bendrauti Visais. Aeiu  kad priemet a savo bura, kad palaikete kai buvo nedrasu  :)

asmeni?kai a? tai nei u? nieko nelaikiau :)

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepatingejau perskaiciau visu zinutes, o man draugo taip ir neatsirado :cray

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nepatingejau perskaiciau visu zinutes, o man draugo taip ir neatsirado :cray

man patinka skaityti tavo ?inutes, bet u?kalbinti nedrastu :bam:

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi patinka bendrauti su visais, siaip esu iskalbi, tad ...nemegstu tyleti, tik retokai dabar rasau, bet pasitaisysiu

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau draugas gali buti tik veinas, na geriausiu atveju keli, todel as negaleciau pasakyti, kad forume yra kas nors geri draugai, ne bent jie yra pazystami ir tikroveje, bet visada gerbiau tuos zmones, kurie padeda papuolus i beda, todel visada ir as padesiu, o gal posakis 'Drauga bedije pazinsi' turi visapusiska reiksme...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manau draugas gali buti tik veinas, na geriausiu atveju keli, todel as negaleciau pasakyti, kad forume yra kas nors geri draugai, ne bent jie yra pazystami ir tikroveje, bet visada gerbiau tuos zmones, kurie padeda papuolus i beda, todel visada ir as padesiu, o gal posakis 'Drauga bedije pazinsi' turi visapusiska reiksme...........

Eia kalbam ne apie tikrus "gerus draugus" bet apie virtualius. Juk ir eia mes dalinamies bedomus ir patarinejam vienas kitraim. O ir realios pagalbos bent jau a? esu sulaukus. Ir dalyvius kaikuriuos jau ir asmeni?kai pa?ystu :hm:

Redagavo Indre

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eia kalbam ne apie tikrus "gerus draugus" bet apie virtualius. Juk ir eia mes dalinamies bedomus ir patarinejam vienas kitraim. O ir realios pagalbos bent jau a? esu sulaukus. Ir dalyvius kaikuriuos jau ir asmeni?kai pa?ystu :)

as taip pat kai kuriuos pazystu, bet turejau omeny ne tai, o kad virtualus draugai niekada taves neiskaudins, o kurie yra realybeje........., be to nematant zmogaus ir konkreciai nezinant jo padeties visada lengviau patarti. Ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kad virtualus draugai niekada taves neiskaudins

manau, kad gali

be to nematant zmogaus ir konkreciai nezinant jo padeties visada lengviau patarti. Ar ne?

kartais "is sono" geriau matosi

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
manau, kad gali

kartais "i? ?ono" geriau matosi

Tai be abejones is sono geriau matosi, bet jug visos situacijos neaprasysi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as cia dar negaliu pasakyti su kuo man patinka bendrauti,nes dar nieko gerai nepazistu :cray :cray :cray

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man su praktiskai visais idomu bendraut :clap: isskyrus 1 :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.