Pereiti prie turinio
Sophia

TUPPERWARE mūsų virtuvėje

Rekomenduojami pranešimai

Dabar dar yra akcija sviestinei, labai labai faina kainuoja tik 27lt

37-41_Butterperle.png

"T - Chef" serijos picos peilis

Tik 64 Lt viejoj 150 Lt

msz_pizzakerek.png

Pompa ir kamštukas vynui

49 (81) L

Vyno pompa ištraukia orą iš atidaryto butelio, sudarydama vakumą ir sumažina oksidacijos procesą, kuris gali pakeisti vyno skonį. Kamštis užtikrina sandarų uždarymą, net tranportavimo metu.

Įstatykite vyno kamštuką į atidarytą butelį. Tuomet uždėkite ant kamščio pompą ir ištraukite orą iš butelio, keldami pompos rankenėlę į viršų.

rinkinys-pompa-ir-kamstukas.png

Formelių rinkinys: Maki ir Nigiri (suši rinkinys)

54 (80)Lt

sushi1.png

sushi2.png

"Samba" stiklinaitės (4); ketvertukas (4) po 400 ml; termo krepšys. labai labai geras dalykas, yra ir didesnių

169 (191) Lt

nr.-3-rink.png

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha, pati susiradau, nes buvo įdomu.

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu qiuck chefa. Labai juo esu patenkinta.

Dar butu gerai isigyti kocela su padkliuku ir zieda silikonini ta.Bet vis kazkaip ranka nekyla moketi tiek pinigu, o pigiau neuztaikau, kaip kad pvz uztaikiau su quick chefu :flower:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atvirai pasakius iš kur jos gauna pigiau aš nežinau, aš žinau kad būna pigiau, domėjausi, bet taip ir nesužinojau :doh: Kočėlui su padėkliuku buvo neseniai akcija, žiedam irgi būna kad du perki už 100 lt, jei dveise pirkti tai labai apsimoka, aš į jį perbalius šaltiną darau :flower:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu mums Sophia čia visus atnaujinimus rodyk :flower:

Nera kada inete katalogiuka vartyti, o į foruma kasdien užsuku, čia greičiau viska pamatau :doh:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nemažai indu turiu :flower: Man patinka, bet tikrai labai brangu, tai viską per kokias akcijas įsigijau, kad pigiau būtų, be to mano teta platina, tai būna kartais man parduoda už pusę kainos :doh:

Sophia ir aš šaltieną padarau tame žėlė žiede, labai gražiai atrodo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
1,5 l Želė žiedo forma su papildomu dangteliu Kaina: 74 Lt

Čia jau su akcija kaina?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia jau su akcija kaina?

ne čia be akcijos, bet jau akcija jiems buvo tai greitai nebus, buvo du perki už 99 ar už 100lt, tada labai apsimokėjo :rolleyes:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nemažai indu turiu :flower: Man patinka, bet tikrai labai brangu, tai viską per kokias akcijas įsigijau, kad pigiau būtų, be to mano teta platina, tai būna kartais man parduoda už pusę kainos :doh:

Sophia ir aš šaltieną padarau tame žėlė žiede, labai gražiai atrodo :D

tai gal jinai gali už pusę kainos, aš nežinau, aš negaliu, man neišeina :huh: be to aš niekur nedirbu ir negaunu jokių pajamų, tai nors iš šitų karts nuo karto, kai kažką parduodu tai lieka tik keli litukai :unsure:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal jinai gali už pusę kainos, aš nežinau, aš negaliu, man neišeina :huh: be to aš niekur nedirbu ir negaunu jokių pajamų, tai nors iš šitų karts nuo karto, kai kažką parduodu tai lieka tik keli litukai :unsure:

Tai ji man atrodo ten buvo gerai jau prasimušus ir dirbo jau ne paprasta platintoja, o vadybininkė ar kas tiksliai nežinau, tai gal todėl gaudavo pigiau, ir beto tik saviems parduodavo pigiau :victory:, nes tai žinoma yra kiekvieno darbelis, jis tam ir dirba ,kad uždirbtų pinigėlių ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.