Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Kyšiai

Rekomenduojami pranešimai

Esu isitikines, jog kysio emimas nera niekuo geresnis uz kysio davima.

Geda, paneles, geda..

Jei ne nuo saves, tai nuo ko pradet?... :piktas

Yra riba ?od?iams, ta?iau n?ra ribos jausmams ir ?irdies talpumui.

meter-ru27044.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kysininkavimas labai negraziai skamba-dovana,padeka,o maisto produktai isvis prie kysiu neina.

kaip useris sake 1 mgl tai ne kysis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man paeiai niekada neteko duoti ky?io. Jei medikui atsidekoji po atlikto darbo, tikrai jausdamas dekinguma- tai ne ky?is...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daktarams,tai esu davusi kyšį ,nes manau ,kad taip galima pavadinti.Jei turėdama nedarbingumo pažymą,nujauti ,kad jau uždarys,o dar norisi prasitęsti,tai duodi pinigų.Arba prieš operaciją labai aiškiai duoda suprasti,kad duotum pinigų,tai manau irgi kyšis.Bet kai man reikia paduoti,tai būna tokia gėda :nea: ,kad nors į žemes lįsk.Kvaila,aišku,bet jaučiuosi tarsi žygdarbį reikėtų atlikti. .:wub: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat tame nieko blogo nematau :nea:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais juos duoti tikrai reikia, bet man trūksta drąsos.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As taip pat tame nieko blogo nematau B)

Sutinku su kicules nuomone :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, kad daugelis žmonių masto kaip judvi, ir kol taip mastysit kyšininkavimas nesibaigs niekada.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, pasibaiks :blink: bet tik tada kai pagaliau bus pas daktarus normalus atlyginimai ir imti is kazko pinigu tiesiog patis nenores, nes bijos prarasti savo gerai apmokama darba :huh:

Na nejaugi tu ir pati niekad nebandei susitarti pvz., su policininku? B)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BET, kol žmogus duodą tol ir ims, ir tie patys daktarai ir teisėjai ir t.t. Žinomą aš ir pati dieve kiek kartų daviau policininkam kurie sustabdė gatvėje, neturiu nei vienos oficialios baudos, o buvau sustabdytą daugybę kartų. BET į tai ne žiūriu aš taip kad nieko tame blogo nematyčiau. Šlykštu ir man pačiai duot. Aišku kils klausimas kodėl duodi, o gi todėl kad mažiau nei bauda, ir dėl to kad tiesiog yra nuostatos tokios, ir patys policininkai to liaukią. Bet man vistiek tai nėra nieko tokio.

Kad ir latvijoje, labai broliai kaimynai paprstai išsprendė problemą kišininkavimą keliuose. Policija sustabdę neblaivų vairuotoją, konfiskuoją iškart jo automobilį, ir nepadeda jokie pasiūlymai 400latų ar dar daugiau, nes policininkas gauną prie algos pusę konfiskuotos mašinos vertės.

Taip pat ir su medicina lietuvoje, visur deklaruojama kad ji nemokama, bet nespėji apsisukt kiek visur reik mokėt oficialiai ir ne oficialiai. Vėl gi žinoma kalta valstybė, kad tokiem žmonėm, kurie aukojo pusę savo gyvenimo vien mokslui, kad gelbėtų žmones ir t.t. nenori mokėt didelės algos. BET kad ir kiek mkoės daug, visad rankos sieks daugiau, ir jeigu žmonės nenustos kyšininkavę, tai tesis visada.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat esu davusi kelis kartus,rankos drebejo.... nematau is tikruju jau nieko blogo jeigu duodi siek tiek gydytojui ar tam paciam policininkui,kad butu atliktas geriau darbas arba kad nemoketi dideliu baudu ,bet nesuprantu kai kysius ima teisejai,kurie pakankamai nemaza alga gauna....ir tada iseina taip-teisus tas kuris turi pinigu B)

vat anglijoje- gydytojai,policininkai ir kt. gauna pakankamai dideles algas ir jiems net rankos nekyla paimti kysius,o be to ir zmones cia neduoda. mano vyras viena karta bande duoti policininkui kisy,kad paleistu girta drauga,bet policininki vos jo paties neisveze.... :blink:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip Oksaną, ir taip visur, labiau sergantis yra tas kuris duoda daugiau pinigų, mažesniu greičiu važiavo tas kuris duodą daugiau pinigų, mažesnę bausmę gaus tas kuris turi pinigų ir t.t.O viskas atsiremia į ką???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.