Pereiti prie turinio
Svečias kicule

?unų pa?aras

Rekomenduojami pranešimai

O pasakykit kiek kainuoja edalas BOCH?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
beje laimejom parodoje boch 1kg pakuote.tuoj paziuresiu jos galiojimo laika

Galioja metus laiko.

Bochas kainuoja 15 kg maisas adult 130 lt

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Galioja metus laiko.

Bochas kainuoja 15 kg maisas adult 130 lt

pas mane ant maiso parasyta iki kada galioja,o kada pagaminta neparasyta,tai is ko sprendi kad galioja metus?

amerikie?ių staford?yro terjeras

Dina

bulmastifas

Armada

http://www.freewebs.com/americanstaffordsh...andbullmastiff/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane yra abi datos. Be to as neteigiu, kad boch yra superinis maistas, tiesiog noriu pabrezti, kad jei pasaras yra premium klases, tai dar nereiskia, kad jis yra prastas. O kad superpremium pasarai visi yra tobuli.

Grynas pvz is gyvenimo. Maniskis doberis tiek nuo Bocho, Brit ir Proformanco klesti, o Mazoji ragavusi Bocha ir Proformance, tinkamiausiu pasirinko Proformance. Ir tik nuo jo atrodo puikiai

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pas mane yra abi datos. Be to as neteigiu, kad boch yra superinis maistas, tiesiog noriu pabrezti, kad jei pasaras yra premium klases, tai dar nereiskia, kad jis yra prastas. O kad superpremium pasarai visi yra tobuli.

Grynas pvz is gyvenimo. Maniskis doberis tiek nuo Bocho, Brit ir Proformanco klesti, o Mazoji ragavusi Bocha ir Proformance, tinkamiausiu pasirinko Proformance. Ir tik nuo jo atrodo puikiai

o kur as rasiau kad jeigu premium tai sudas?

ka tik grizau is klaipedos,parsiveziau royal canin maisa,jeigu siandien 2005 10 28.tai ant maiso parasyta kad galioja iki 2006 09 28.vienu zodziu galioja metus.tai kas cia sake kad royalis turi konservantu,o boch ne?

Dina

bulmastifas

Armada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip sake patyr? veisejai is u?sienio, o keli vetai sake, kad dabar daugelis maistu pilstomi Lenkijoje ir su konservantais.

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip sake patyr? veisejai is u?sienio, o keli vetai sake, kad dabar daugelis maistu pilstomi Lenkijoje ir su konservantais.

mano royalis atvaziuoja tiesiai is prancuzijos.imu is kikos,o kika kaip zinia pagrindine to maisto tiekeja.taip kad nereikia prikisti lenkiskos kokybes...

Dina

bulmastifas

Armada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tikrai esi tokia uztikrinta, kad tavo royalis parvaziuoja is Prancuzijos? Nes beveik visa Kikos parduotuves produkcija yra lenkiska.

Ir pati logiskai pamastyk ar Kikai apsimoketu vezti pasara is Prancuzijos? Kai yra arciau pilstoma.

Ir is viso apie kika as esu labai prastos nuomones. Bet jau cia kita tema.

Redagavo haski

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ar tikrai esi tokia uztikrinta, kad tavo royalis parvaziuoja is Prancuzijos? Nes beveik visa Kikos parduotuves produkcija yra lenkiska.

Ir pati logiskai pamastyk ar Kikai apsimoketu vezti pasara is Prancuzijos? Kai yra arciau pilstoma.

Ir is viso apie kika as esu labai prastos nuomones. Bet jau cia kita tema.

lygiai taip pat as taves galiu klausti ar tikrai boch parvaziuoja is vokietijos...

kol kas neteko nusivilti kika,tik tiek kas man joje nepatinka tai tie vargsai suneliai sukisti i akvariumus.

pradejom apie kika,taip kad prasom vel temos neuzvardinti mano vardu.eilini karta ne as pirma pradejau.

Dina

bulmastifas

Armada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
lygiai taip pat as taves galiu klausti ar tikrai boch parvaziuoja is vokietijos...

Savo ?unims pa?aro niekada neperku jokiuose parduotuvese, perku arba pas savo veta arba pas pa?astamus. Nemanau, kad bochas parva?iuoja tiesiai is vokietijos, bet tikrai ?inau, kad ne i? lenkijos.

Taip pat noreeiau tau priminti, kad a? savo ?uniuku ne?eriu vien sausu maistu, daugiau jie gauna naminio maisto. Ir manau, kad tai sveikiausia. :)

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Savo ?unims pa?aro niekada neperku jokiuose parduotuvese, perku arba pas savo veta arba pas pa?astamus. Nemanau, kad bochas parva?iuoja tiesiai is vokietijos, bet tikrai ?inau, kad ne i? lenkijos.

Taip pat noreeiau tau priminti, kad a? savo ?uniuku ne?eriu vien sausu maistu, daugiau jie gauna naminio maisto. Ir manau, kad tai sveikiausia. :)

beprasme diskusija...

o vetas jau ne parduotuve?juk jis vezasi ir uzsideda antkaini,perpardavineja...ir jis toks pat zmogus,kaip ir parduotuviu vezejai.

Dina

bulmastifas

Armada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.