Pereiti prie turinio
haski

Ar nešiojate vestuvinį žiedą ?

Ar nešiojate vestuvinį žiedą ?  

95 nariai prabalsavo

1. 1. Ar nešiojate vestuvinį žiedą ?

• Taip, visada
      69
    • Taip, bet kartais nusiimu
      17
    • Taip, bet su mielu noru nusiimčiau
      0
    • Ne, nenešioju
      9
    • Man žiedas nieko nereiškia, dėl to nenešioju
      0

Rekomenduojami pranešimai

Nenešiojam abu...

o del ko gi? :(

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai galimą sakyt daugiau laiko būnu be žiedo negu su juo.

vis man jis dar smarkiai krentą, o dabar dar ir vyrui pradėjo krist :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai galimą sakyt daugiau laiko būnu be žiedo negu su juo.

vis man jis dar smarkiai krentą, o dabar dar ir vyrui pradėjo krist :lol:

o as visa laika bunu tik su ziedu...kazkaip be jo man nepatogu....

Indrute, o del ko zienai krenta jums?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o del ko gi? :lol:

Matau, tu dar tik 3 m ištekėjus, o aš penkiolikti... Pasidarė nebesvarbūs tie žiedai...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Matau, tu dar tik 3 m ištekėjus, o aš penkiolikti... Pasidarė nebesvarbūs tie žiedai...

nezinau jai nesvarbu ziedai tai tada ir visa kita gal nesvarbu?

MEs 8 metus kartu, bet ziedo nenusiimu be butinybes, net jo nejauciu jis tiesiog yra mano dalimi :lol:, o mano vyras isvis jo nenusiima tarsi priaugo prie pirsto :lol: :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trys vaikai yra rimtesnis dalykas nei bet kokie žiedai...

Praėjo tas laikas, kai man buvo svarbu, jog kiti matytų, kad aš ištekėjus. Tai savotiška tuštybė...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Trys vaikai yra rimtesnis dalykas nei bet kokie žiedai...

Praėjo tas laikas, kai man buvo svarbu, jog kiti matytų, kad aš ištekėjus. Tai savotiška tuštybė...

tai galima vaikus tris sugyventi ir be santuokos tada :D ir kam tie antspaudai ir ziedai :) :flowers: :flowers:

ziedas ne tustybe, o pazado simbolis daugumai, ziedus nesioja ne tam kad parodytu statusa (santuoka), na bent jau asmeniskai as, nes jai noresi tai ziedai netrugdys i kaire eiti., juk ziedas gali ir nieko nereiksti.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes irgi abudu nešiojam žiedus, man ne tik kad netrukdo bet ir patinka. vestuvinis žiedas man labai gražiai atrodo

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man darbe trukdo- tektų kiekvienąkart nusiimti.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau- jeigu tau po 15 bendro gyvenimo metu ziedas nerupi- tai matyt niekada ir nerupejo....

mano tevai vede 25 metus ir ziedas visada ant pirsto- net nebuvo niekada tokio pasakymo, kad zieda nusiimti ir kad jis nieko nereiskia.

zieda nusiimsiu tik tada jeigu nesugyvensim su vyru ir jeigu ne duok dieve kada tektu issiskirti,o kol kartu tai ziedas visada kartu-man grazu, patinka ir man paciai ziedas labai svarbus simbolis...... aisku niekada negalvoju apie skiribas ar panasiai.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip nesiodavau zieda visada....

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesioju ir tikrai grazu ir man tai daug reiskia....ir tai tarsi musu dalele kartu su vyru... :)

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.