Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Intuicija

Rekomenduojami pranešimai

Kai vadovaujuosi pirma intuityvia mintimi, tai gaunasi gerai, bet kai pradedu mastyti kaip buto geriau ir nuslopinu intuicija, tai buna ir nesamonio. ?od?iu, mano protas yra blogas patarejas man.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano intuicija labai gerai isvystyta yra,net kartais nepatogiai jauciuosi.taip labai tikiu ir pasitikiu ja bet nevisada naudojuosi intuicija.zinoti kaip baigsdis situacija neimanoma,bet nujausti galima.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiu intuicija.Pati turiu itin gera intuicija, tik kartais ja nuslopinu.Galvoju nesamone,negali taip buti,o veliau pasirodo,kad nuojauta manes neapvyle ir tada mintyse sau sakau,kad kita karta butinai vadovausiuosi intuicija. Bet vistiek daznai taip neiseina :cocktail:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia kaip iš "Alchemiko" jeigu tikėsi savo intuicija visas pasaulis tau padės ir parodys ženklus...besiekiant savo gyvenimo lobio :cocktail:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galit man papasakoti, kodėl dauguma kliedi tuo Alchemiku?

P.s. dėl intuicijos. Ja netikėti, manau, yra bergždžia. Ji yra, tik vienų stipresnė, kitų subtilesnė, vos juntama.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padeda ir dar kaip padeda :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.